HerNews.gr
Social News

H Vip Group με δυναμική παρουσία στη Bridal Expo – H Vip Art & το Atelier Rene ξεχώρισαν!

Ολοκληρώθηκε η Bridal Expo και μέσα στο Σαββατοκύριακο οι συμμετέχοντες θυμήθηκαν παλιές καλές εποχές!! Παρά τις δυσκολίες και τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που είχε το κέντρο της Αθήνας αυτό το τριήμερο, τα ζευγάρια που είναι αποφασισμένα να παντρευτούν μέσα στο 2022, ήρθαν στο Ζάππειο και χάρισαν μεγάλη ικανοποίηση στους εκθέτες.

Το επίπεδο των επισκεπτών στη Bridal Expo έκανε σε όλους εντύπωση και συζητήθηκε, με γενικό συμπέρασμα ότι τα ζευγάρια που επισκέπτονται και εμπιστεύονται τη bridal expo είναι οι καλύτεροι γάμοι της επόμενης χρονιάς!!

Η Vip Art με υπέροχους καμβάδες 

Εντυπωσίασε στην Bridal Expo η Vip Art με προτάσεις για καμβάδες. Η Vipart με τα νέα της σχέδια δίνουν μοναδικό αέρα διακόσμησης στο σπίτι και αλλάζουν την όψη του ολοκληρωτικά. Μπαίνοντας στο site της Vipart θα βρεις καμβάδες, διαφόρων διαστάσεων με θεματική ποικιλία. Φυσικά, μπορείς να εκτυπώσεις τις αγαπημένες σου φωτογραφίες σε καμβά, όπως αυτές του γάμου σου!

Η Vip Collection by Atelier Rene – Αρχαιοελληνικό, αέρινο και σύγχρονο στυλ..

Φυσικά η συλλογή Vip Collection ήταν στη Bridal Expo. Η Vip Collection είναι η νέα συλλογή by Atelier Rene σε συνεργασία με την Vip Group για το 2022. Τούλινα φορέματα με αέρα Αρχαίας Ελλάδας, συνδυασμένα με κοσμήματα και ζώνες από plexiglass είναι η νέα τάση για το 2022! Η Vip Collection θα κυριαρχήσει στη μόδα το 2022, καθώς τα αέρινα και ανάλαφρα φορέματα, σε χρώματα που μαγεύουν και σχέδια που κολακεύουν κάθε σωματότυπο, είναι το απόλυτο chic ντύσιμο για κάθε περίσταση!

Το Atelier Rene με τη συλλογή «Σπείρα» – Ωδή στο αρχαιοελληνικό νυφικό

Το Atelier Rene για ακόμα μια χρονιά παρουσίασε τα αρχαιοελληνικά νυφικά του στη Bridal Expo. Αέρινα φορέματα, με υφάσματα που έχουν μαλακή υφή. Σχέδια που παίζουν με πτυχώσεις και ντραπάρουν στο κορμί ώστε να αναδείξουν τα όμορφα στοιχεία του κάθε σωματότυπου. Το αρχαιοελληνικό σχέδιο πάνω στο σώμα δημιουργεί ένα τέλειο αισθητικό αποτέλεσμα. Είναι μια τάση αξεπέραστη, μιας και η σύγχρονη γυναίκα αυτό που αναζητά είναι να είναι όμορφη και ταυτόχρονα άνετη μέσα σε αυτό που φοράει.

Τα καλαίσθητα περίπτερα της Bridal Expo με όλες τις υπηρεσίες και τα προιόντα που ενδιαφέρουν τα ζευγάρια δημιούργησαν μία μικρογραφία της αγοράς στην οποία οι νύφες και οι γαμπροί βρήκαν ενδιαφέρον για συζήτηση, ραντεβού και αγορές, μεταφέροντας στους διοργανωτές την ικανοποίησή τους για την εγκαιρότερη πλέον ημερομηνία της εκδήλωσης.

Σε μία χρονιά που αναμένεται έκρηξη των γαμήλιων τελετών, οι πλέον επιλεγμένες επιχειρήσεις, παρουσίασαν σε χιλιάδες νύφες, γαμπρούς και νέους γονείς που βρέθηκαν στο  Ζάππειο τις υπηρεσίες τους για την οργάνωση ενός τέλειου γάμου και φυσικά μιας πολύ όμορφης βάπτισης.

Νεότερα Άρθρα

Κόνι Μεταξά – Μάριος Καπότσης: Οι πρώτες φωτογραφίες από τον γάμο τους

Her News b

Στην Αθήνα η Γιολάντα Χαντίντ: Γιατί επισκέφθηκε τη χώρα μας

Her News

Γιώργος Ταλάντσεβ μετά το Survivor: “Θέλω από εδώ και στο εξής…”

Her News b