HerNews.gr
CELEBRITIES

Καγιά για Παπαγεωργίου: “Έληξε η παρεξήγηση και είναι όλα ωραία”

H αποχώρηση της Βίκυ Καγιά από το ριάλιτι μόδας, GNTM είχε υπάρξει στο επίκεντρο των συζητήσεων για μεγάλο χρονικό διάστημα. Κυρίως, όμως, έντονη παρεξήγηση υπήρξε ανάμεσα στη γνωστή παρουσιάστρια-μοντέλο και την Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Οι δυο τους θέλησαν να λύσουν την παρεξήγηση και όπως ανέφερε και η Έλενα Χριστοπούλου σε μεσημεριανή εκπομπή το μεσημέρι του Σαββάτου, η Ηλιάνα κάλεσε την Βίκυ για να λυθεί η παρεξήγηση. 

Καγιά- hernews

Τι αποκάλυψε η Βίκυ Καγιά για την “κόντρα” τους;

Στην εκπομπή της “Super Κατερίνα”, ίδια τόνισε πως “έληξε η παρεξήγηση και είναι όλα ωραία. Δεν έχουμε τίποτα να χωρίσουμε, αληθινά τη συμπαθώ, το ίδιο κι εκείνη. Όντως υπήρχε παρεξήγηση, δεν ξέρω ποιος την ξεκίνησε και γιατί. Μακάρι στο μέλλον να συνεργαστούμε ξανά”.

Βέβαια, στην πραγματικότητα τα δύο τηλεοπτικά πρόσωπα δεν τσακώθηκαν ποτέ μεταξύ τους, αλλά επέλεξαν να πάρουν διαφορετικούς δρόμους στο επαγγελματικό κομμάτι. Πρώτη αποφάσισε να αποχωρήσει η Ηλιάνας Παπαγεωργίου από το ριάλιτι μόδας μαζί με την Έλενα Χριστοπούλου. Η Βίκυ Καγιά από την άλλη πλευρά, είχε τονίσει στο παρελθόν πως ποτέ δεν είχε λάβει κάποιο τηλεφώνημα από εκείνη ούτε είχε προσπαθήσει να της μιλήσει. Ωστόσο, αισθανόταν πως δεχόταν έμμεσα μία επίθεση. Μάλιστα είχε πει χαρακτηριστικά τη φράση ότι “γίνεται πια απέναντι μου μια επίθεση η οποία δεν μου αρμόζει και δεν μου αξίζει”. 

Ηλιάνας Παπαγεωργίου-hernews

Φυσικά, η Βίκυ Καγιά δε μπορούσε να μην αναφερθεί στο νέο της επαγγελματικό βήμα, το show χορού DWTS. 
Πιο συγκεκριμένα, η Βίκυ Καγιά αποκάλυψε πως “η αλλαγή ημέρας ήταν προγραμματισμένη εδώ και πολύ καιρό. Το Star δεν στέκεται στα νούμερα. Γίνονται συζητήσεις για τον επόμενο κύκλο αλλά δεν ξέρω λεπτομέρειες. Είναι πολύ νωρίς να μιλάμε για αυτά”.
H παρουσιάστρια του show χορού, κάνει πάντα chic εμφανίσεις, ενώ μοιάζει σα να έχει βγει από περιοδικού μόδας. Το εντυπωσιακό μάξι ντραπέ φόρεμα της  με ”V” λαιμόκοψη κέρδισε τις εντυπώσεις. Τα κοσμήματα,δε, που φοράει ταιριάζουν σε κάθε τύπο γυναίκας. 

 

Νεότερα Άρθρα

Γιώργος Καράβας- GNTM: “”Στα σχόλια κάποιου βλέπεις και την αισθητική του”. 

HerNewskl

Good Job Nicky: « Είμαι άνθρωπος της σχέσης. Θέλω σαν τρελός να κάνω οικογένεια»

Her News

Χριστίνα Ορφανίδου: “Στη μήνυση συμπεριλαμβάνονται και οι δύο κοπέλες που τον βοήθησαν να με ξεφτιλίσει”

HerNewskl