HerNews.gr
BRIDE NEWS

Νύφη των Χριστουγέννων – The perfect Christmas wedding Make Up

Με την περίοδο των Χριστουγέννων να πλησιάζει, τι καλύτερο θα ήταν από το να μοιραστούμε μαζί σας ένα chic χριστουγεννιάτικο γάμο! Η Νύφη των Χριστουγέννων πρέπει να είναι απαστράπτουσα και λαμπερή.

Το Christmas wedding Make Up είναι εξαιρετικά σημαντικό για μια υπέροχη νυφική εμφάνιση.

Η Make up Artist, Ρία Κανακάρη μας έδωσε τις κορυφαίες συμβουλές της για το πώς δημιουργείται το άψογο επαγγελματικό νυφικό μακιγιάζ των Χριστουγέννων!!

Ξεκινάμε  με ιδέες για το νυφικό μακιγιάζ των Χριστουγέννων.Το νυφικό μακιγιάζ των Χριστουγέννων μπορεί να είναι ένα από τα πιο απαλά και πιο όμορφα μακιγιάζ που έχετε δει ποτέ. Ορισμένες νύφες ομως μπορεί να επιλέξουν πιο εντονο χειμερινό look.
Η Ρια Κανακάρη συμβουλεύει: «Κόκκινο Βουργουνδίας για τις τολμηρές, μεγαλύτερη ένταση στα μάτια και γηινες αποχρωσεις στα χειλη για τις πιο ρομαντικες νύφες»

Οι γάμοι των Χριστουγέννων γίνονται όλο και πιο δημοφιλείς.

Το υπέροχο αυτό νυφικό μακιγιάζ ταιριάζει με τόσα πολλά στοιχεία ολόκληρου του γάμου. Ένα χειμωνιάτικο γαμήλιο τραπέζι, χριστουγεννιάτικη ανθοδέσμη ,νυφικό φόρεμα ,με εξαιρετικη τοποθεσία και ένα υπέροχο ζευγάρι .

Η έμπνευση για το νυφικο μακιγιάζ & χτένισμα των Χριστουγέννων μπορεί να είναι καλύτερο απο αυτό ;

Τα Χριστούγεννα είναι μια γιορτή αγάπης. Σε επηρεάζει θετικα, σε κάνει να νιώθεις έτοιμος για νέα ξεκινήματα και να γεμίσεις με χαρά την ψυχή σου.
Πολλά ζευγάρια επιλέγουν να κάνουν τον γάμο τους αυτή την περίοδο. Δεν είναι τυχαίο ότι οι περισσότερες τελετές γίνονται τα Χριστούγεννα και το καλοκαίρι. Σε χειμωνιάτικο, ζεστό και γλυκό περιβάλλον, η γαμήλια τελετή σας θα είναι πραγματικά μοναδική..
Εμείς εδώ δημιουργήσαμε για σας ενα αρθρο με πολλές χρωματικές ιδέες, εάν πρόκειται να παντρευτείς κοντά τα Χριστούγεννα. Τα Χριστούγεννα άλλωστε είναι η ιδάνική περίοδος να επισημοποιήσετε την αγάπη σας!

Η ώρα η καλή !!!!

Ρία Κανακάρη
Μakeup Αrtist & Μakeup Trainer Μακιγιάζ
Contact @https://www.instagram.com/riakanakari_makeupartist/

Νεότερα Άρθρα

Νυφικό πέπλο: Όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζετε πριν το φορέσετε

HerNews ka

Στέφανα γάμου: Ο συμβολισμός τους και τι να διαλέξεις για τον γάμο σου

Her News

Τα δικαιολογητικά της βάπτισης – Μάθε τι έγγραφα θα χρειαστείς

Her News