HerNews.gr
CELEBRITIES

Ο Marilyn Manson απειλούσε πως θα βιάσει τον γιο της πρώην συντρόφου του

Manson-hernews

Ακόμη μια μεγάλη αποκάλυψη για τον Marilyn Manson βρέθηκε στο φως τη δημοσιότητας.

Πιο συγκεκριμένα η Evan Rachel Wood θέλησε να μιλήσει για την κακοποιητική του συμπεριφορά όσο ήταν σε σχέση μαζί του. Μάλιστα, ο Marilyn Manson απειλούσε πως θα βιάσει τον γιο της, Jack.

Evan Rachel Wood- hernews

Σύμφωνα με την Daily Mail και τα ήδη υπάρχοντα δικαστικά έγγραφα, η Evan αναγκάστηκε να λάβει αρκετά περιοριστικά μέτρα. Με αυτόν τον τρόπο θα εξασφάλιζε την ασφάλεια τη δικιά της και κυρίως του γιου της. Στη συνέχεια, αναγκάστηκε να μετακομίσει στο Los Angeles. Εκεί μένει και ο πρώην σύζυγο της, Jamie Bell. 

Τι είπε για τον Marilyn Manson;

Όταν ήταν η στιγμή που πραγματοποιήθηκε η δικαστική διαμάχη με τον πρώην σύζυγό της για την επιμέλεια του παιδιού, η ίδια φοβισμένη δήλωσε ανοιχτά πως “φοβάμαι πολύ για την ασφάλεια του παιδιού μας στο Los Angeles. Φοβάμαι τον φερόμενο ως κακοποιητή σε τεράστιο βαθμό”. 

Βέβαια, μετά τις δημόσιες δηλώσεις που έκανε, η Evan Rachel Wood άρχισε να φοβάται ακόμη περισσότερο για τη ζωή της, τονίζοντας ότι “έχω υποφέρει σωματικά και ψυχικά στα χέρια του, φοβάμαι ότι θα προσπαθήσει να με εκδικηθεί που κατέθεσα εναντίον του, βλάπτοντας εμένα, τον γιο μου και μέλη της οικογένειάς μου”.
Από την άλλη πλευρά, ένα θύμα του Marilyn Manson αποκάλυψε πως έχει βγάλει φωτογραφίες τα παιδιά της και κατάφερε να αποκτήσει πρόσβαση σε κωδικούς.
Manson-hernews
Πηγή: BBC
Ο Bell θεωρεί πως υπάρχει περίπτωση να προσπαθεί η πρώην γυναίκα του να κρατήσει τον γιο της μακριά του. Ωστόσο, δέχεται και το ενδεχόμενο πως “οι ισχυρισμοί της Evan ότι δέχεται απειλές για τη ζωή της είναι αληθείς και ο Jack δεν είναι ασφαλής μαζί της”.

 

Νεότερα Άρθρα

Έγκυος στο πρώτο της παιδί η Jeniffer Lawrence

Her News

Γιώργος Καράβας- GNTM: “”Στα σχόλια κάποιου βλέπεις και την αισθητική του”. 

HerNewskl

H super Κική βρέθηκε θετική στον κορονοϊό!

HerNewskl