HerNews.gr
Ελλάδα

Ο Πάνος Κιάμος τραγούδησε για το Ορφανοτροφείο Βόλου

Ο Πάνος Κιάμος τραγούδησε αφιλοκερδώς για το Ορφανοτροφείο Βόλου. Σε μία μαγική βραδιά στην πόλη της Μαγνησίας, ο αγαπημένος τραγουδιστής βραβεύτηκε από τον Αχιλλέα Μπέο για την αξιέπαινη κίνησή του, να τραγουδήσει για να στηρίξει τις ανάγκες των παιδιών του Ορφανοτροφείου.
 Η σ
υναυλία για την ενίσχυση του Ορφανοτροφείου στο Βόλο που πραγματοποίησε ο αγαπημένος ερμηνευτής Πάνος Κιάμος, είχε φιλανθρωπικό χαρακτήρα.

Συγκεκριμένα, ο αγαπημένος τραγουδιστής εμφανίστηκε την Κυριακή στο νυχτερινό κέντρο «Premiera», έχοντας στο πλευρό του όλη την ορχήστρα του και τους Μαριαλένα Γιάνναρου, Στέφανο Πιτσίνιαγκα, Μαριάννα Καρά και Dj Pitsi. Στο νυχτερινό κέντρο βρέθηκε πλήθος κόσμου για να θαυμάσει τον Πάνο Κιάμο και όπως ο ίδιος φροντίζει να συμβαίνει σε κάθε εμφάνιση του, τηρήθηκαν κατά γράμμα όλα τα μέτρα κατά της πανδημίας.

Όλα τα έσοδα της βραδιάς διατέθηκαν για την ενίσχυση και τις ανάγκες του Oρφανοτροφείου στο Δήμο Μαγνησίας

Ο Πάνος Κιάμος βραβεύτηκε για την αξιέπαινη κίνησή του από τον δήμαρχο Βόλου, Αχιλλέα Μπέο, σε μία βραδιά υψίστης σημασίας που διοργάνωσε το σωματείο «Φιλόπτωχος Αδελφότης Βόλου».

Η επιτυχία συνεχίζεται και τον Δεκέμβριο στο Posidonio Music Hall

Ο Πάνος Κιάμος συνεχίζει τις απόλυτα επιτυχημένες εμφανίσεις του στο Posidonio, κάθε Παρασκευή και Σάββατο, κάνοντας πράξη την υπόσχεση για μοναδικές βραδιές διασκέδασης!

Ο Πάνος Κιάμος μας ξεσηκώνει με τις επιτυχίες του, κάθε Παρασκευή και Σάββατο στο απόλυτο νυχτερινό κέντρο διασκέδασης της Αθήνας, Posidonio.

Ο αγαπητός σε όλους ερμηνευτής μας φτιάχνει την διάθεση, με παλιά και νέα τραγούδια. Τα οποία όλοι αγαπήσαμε, χορέψαμε, κλάψαμε και αφιερώσαμε.
Στο Posidonio Music Hall,  ο Πάνος Κιάμος μας παρουσιάζει το ανανεωμένο πρόγραμμά του, και μας κάνει συντροφιά μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, με πολύ χορό και τραγούδι.

Νεότερα Άρθρα

Μυρσίνη Ζορμπά: «Πέρασα στην ανυπαρξία» – Η συγκλονιστική ανάρτηση πριν φύγει απο τη ζωή

Her News b

Ο Πάπας Φραγκίσκος χρησιμοποίησε φράση του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη

Her News b

Εξώδικο έστειλε ο Γιώργος Πατούλης στη σύζυγό του Μαρίνα

Her News b