HerNews.gr
Μόδα

Tα sexy εσώρουχα που πρέπει να έχει κάθε γυναίκα – Ιδανικές επιλογές για.. 1000 και μια νύχτες

Πάντα θα βρεθεί χώρος στο συρτάρι για καινούρια γυναικεία εσώρουχα και πόσο μάλλον για sexy εσώρουχα. Τώρα που τα Χριστούγεννα πλησιάζουν, είναι η ιδανική ευκαιρία να κάνεις τις νύχτες με τον σύντροφο σου ακόμα πιο ελκυστικές..

Αυτές τις γιορτές δεν έχει τόση σημασία τι φόρεμα θα βάλεις, αλλά τα εσώρουχα που θα επιλέξεις να φορέσεις κάτω από αυτό! Όταν έρθει η ώρα να τα αποκαλύψεις στο άλλο σου μισό.. θα μας θυμηθείς!

Εμείς σου έχουμε τις ωραιότερες προτάσεις εσωρούχων για να τον.. ανάψεις!

Τα sexy εσώρουχα αποτελούν διαχρονικά ένα έντονο στοιχείο ερωτισμού. Η κάθε γυναίκα μέσα από την σωστή επιλογή εσωρούχων, μπορεί να αναδείξει την θηλυκότητα που κρύβει μέσα της. Δεν έχει σημασία αν δεν έχεις τις αναλογίες ενός μοντέλου, αν είσαι αδύνατη ή με παραπάνω κιλά, αν έχεις μικρό ή μεγάλο στήθος ή περιφέρεια.. Για όλες μας υπάρχει η ιδανική επιλογή απο sexy εσώρουχα.

Με την πάροδο των χρόνων τα σχέδια τους γίνονται όλο και πιο αισθησιακά.

Ολόσωμες, δικτυωτές φόρμες,  ζαρτιέρες, baby doll και κορμάκια είναι μερικές απο τις προτάσεις μας, για νύχτες που θα μείνουν αξέχαστες.

Βασικό tip για να φορέσεις οτιδήποτε sexy είναι η αυτοπεποίθηση σου. Να θυμάσαι ότι ένας άντρας μπορεί να το αντιληφθεί αυτό και εσύ με το να αγαπάς το σώμα σου, το κάνεις ακόμα πιο ελκυστικό.

Τα sexy εσώρουχα διεγείρουν την φαντασία των αρσενικών και ανεβάζουν την ερωτική μας διάθεση .

Τα αποκαλυπτικά κορμάκια είναι άκρως αισθησιακά. Δαντέλα, τούλι, διαφάνειες, κορδόνια είναι αυτά που δίνουν αέρα ερωτισμού στα εσώρουχα μας. Σε όλα τα εσώρουχα μπορείς να βρεις νούμερα έως και xxl. Oι επιλογές είναι πολλές για να βρεις αυτό που σε κολακεύει κι αυτό που θα σε κάνει να νιώσεις η θεά του σεξ.

String, καλσόν και φυσικά σουτιέν, όμως από εκεί και πέρασε έχεις δοκιμάσει κάτι πιο special;

Οι ζαρτιέρες είναι φυσικά η Νο1 αντρική φαντασίωση. Θα τις βρεις σε διάφορα σχέδια και χρώματα, για να επιλέξεις αυτό που εκφράζει τη θυλικότητα σου. Αν και οι μαύρες είναι οι δημοφιλέστερες, πάντα μπορείς να δοκιμάσεις κόκκινες, λευκές ή και κάποιο άλλο χρώμα.

 

Οι κορσέδες είναι το must have γυναικείο εσώρουχο. Συνώνυμο της θηλυκότητας, αλλά και του kinky. Ο κορσές έχει μεγάλη ιστορία στη γυναίκεια μόδα και φυσικά στο κρεβάτι..

Ακόμα, το babydoll είναι ένα γυναικείο εσώρουχο που θα σε κάνει να νιώσεις που θα κάνει την ατμόσφαιρα πιο ερωτική απο ποτέ. Μπορείς να διαλέξεις ανάμεσα σε σατέν, δαντελένιο ή ημιδιάφανο, για να προκαλέσεις ακόμα περισσότερο τις αισθήσεις..

Αν είσαι πιο παιχνιδιάρα, διάλεξε εσώρουχα με διαφάνειες, που αποκαλύπτουν μέρη του σώματος σου, όπως ολόσωμες δικτυωτές φόρμες. Το σίγουρο είναι ότι θα του μείνεις αξέχαστη..

Τα ωραιότερα sexy εσώρουχα θα βρείς στο κατάστημα NINA SHOP !

https://www.ninashop.gr/

Μυκάλης 30, Νέα Σμύρνη

Τηλ: 210.9324.142

Facebook: https://www.facebook.com/Ninashopneasmirni

Instagram: https://www.instagram.com/ninashopunderwear/

Νεότερα Άρθρα

Roseau: Τα νέα σχήματα της Longchamp έχουν ξεχωριστό στυλ

Her News

MAD VMA 2023: Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου έκανε την πιο all time classic εμφάνιση της βραδιάς

HerNewskl

Beach outfit: Όλα τα ρούχα παραλίας που θα χρειαστείτε

Her News