HerNews.gr
CELEBRITIES

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: “Το GNTM ήταν σίγουρα αυτό που βρισκόταν περισσότερο κοντά σε εμένα”

Ηλιάνα Παπαγεωργίου-hernews

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου αποφάσισε να λύσει τις απορίες των τηλεθεατών.

Η γνωστή παρουσιάστρια βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά, όπου αποκάλυψε τα επαγγελματικά της σχέδια για το μέλλον. 

Άκρως αποφασισμένη , η Ηλιάνας Παπαγεωργίου θέλησε να μιλήσει για το ριάλιτι μόδας, GNTM. Πιο συγκεκριμένα, η ίδια  “έχουν κάνει αρκετές αλλαγές και τις δύο χρονιές. Θα το συζητούσα, αλλά είναι έκπληξη; Θα ήταν έκπληξη”. 

Ηλιάνα Παπαγεωργίου-hernews

Τι ανέφερε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου για τις τηλεοπτικές που συμμετείχε;

O Nίκος Μουτσινάς ζήτησε από την Ηλιάνας να συγκρίνει τις εκπομπές που συμμετείχε, έχοντας πρωταγωνιστικό ρόλο. Τότε, η ίδια του απάντησε πως:

“Το GNTM ήταν σίγουρα αυτό που βρισκόταν περισσότερο κοντά σε εμένα. Ήταν η συνθήκη που είχα στη ζωή μου, η δουλειά μου. Μου ήταν πολύ εύκολο, πολύ ευχάριστο. Δεν σκεπτόμουν ποτέ πόση ώρα είμαι εκεί, τι γίνεται. Περνούσαν τρεις μέρες γυρισμάτων και κανείς δεν είχε καταλάβει πως άλλαξε ο μήνας και είμαστε ακόμα εκεί. Το Pop Up ήταν πάρα πολύ δύσκολο για μένα. Μια ζωντανή εκπομπή, σε κάτι που δεν είχα ιδέα πώς θα κάνω. Ακόμα δεν έχω, δεν ντρέπομαι. Στην πορεία μαθαίνεις. Το GNTM και το Style me Up δεν έχει να κάνει με τις προσωπικότητες που το παρουσιάζουν. Έχει να κάνει με τους ανθρώπους που έρχονται. Ότι ξεχώρισα στο GNTM, έτυχε! Το είχα πάρει πολύ σοβαρά μάλλον. Και έκανα αυτό που κάνω πάντα, τρολάρω τα πάντα”.

Φυσικά, ο παρουσιαστής δε μπόρεσε να μην τις κάνει ερωτήσεις σχετικά με την προσωπική της ζωή, λέγοντας πως “όταν δεν σε “τσακώνουν”, δεν σε έχουν δει, δεν σε έχουν βγάλει φωτογραφίες δεν χρειάζεται να πεις κάτι. Ζεις κανονικά τη ζωή σου, όπως τη ζει όλος ο κόσμος. Αν σε δει κάποιος και σε δείξουν και στην τηλεόραση να τρως 45 λεπτά με κάποιον ε δεν μπορείς να πεις “Δεν ήμουν εγώ”. Εσύ είσαι κούκλα μου και περνάς ωραία. Περνάω ωραία, καλά είμαι”. 

Ηλιάνα Παπαγεωργίου-hernews

Νεότερα Άρθρα

H Έλενα Γαλύφα είναι θετική στον κορονοϊό!

HerNewskl

Γιώργος Κόρομι: Aπαντά γιατί δεν έδωσε φαγητό στον Τριαντάφυλλο

Her News b

Μαρία Ιωαννίδου για Φιλιππίδη: “Δέχτηκα απειλητικά τηλεφωνήματα από ηθοποιούς”

Her News