HerNews.gr
CELEBRITIES

Jennifer Lawrence: Η εμφάνιση της με φόρεμα του οίκου Dior

Η Jenniffer Lawrence έκανε για ακόμη μια φορά μια  εντυπωσιακή εμφάνιση.

Η γνωστή ηθοποιός διανύει μια από τις πιο όμορφες στιγμές της ζωής της αφού περιμένει τον καρπό του έρωτα της με τον Cooke Maroney.

Ούσα πιο λάμπερή από ποτέ, η Jennifer Lawrence εντυπωσιάσε με το φόρεμα της. Πιο συγκεκριμένα, η ίδια εμφανίστηκε  στην πρεμιέρα της ταινίας “Don’t Look Up” που έλαβε χώρα στη Νέα Υόρκη. 

Ποιο outfit επέλεξε να φορέσει στην πρεμιέρα η Jennifer Lawrence;

Η ηθοποιός επέλεξε ένα fancy φόρεμα Dior σε χρυσό χρώμα, το οποίο συνοδευόταν από μια εντυπωσιακή διάφανη μακριά κάπα. Ωστόσο, αυτό που ήρθε να δώσει ένα extra boost λάμψης ήταν τα κοσμήματα τηςαπό Tiffany & Co. 

Jeniffer Lawrence- hernews

Όσον αφορά τα μαλλιά της, η Jennifer Lawrence προτίμησε να δοκιμάσει ένα κλασσικό hair styling, δηλαδή έναν κότσο. 

Αν και Jenniffer Lawrence βρίσκεται σε προχωρημένη εγκυμοσύνη, δε διστάζει να μοιράζεται τη χαρά της, αλλά και τη φουσκωμένη της κοιλίτσα. Άλλωστε, δεν είναι η πρώτη της εμφάνιση που δείχνει την κοιλίτσα της. Σε μια συνέντευξη της πριν ένα μήνα στο κος Άντζελες, και πιο συγκεκριμένα στις 10 Δεκεμβρίου έκανε ακόμη μια εμφάνιση. Ο λόγος ήταν ότι ήθελε να μιλήσει σε συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιούνταν με αφορμή την πρεμιέρα της ταινίας της. 

Jeniffer Lawrence- hernews

Στο Vanity Fair η ηθοποιός είχε μιλήσει σχετικά με την εγκυμοσύνη της, τονίζοντας πως θέλει να θέσει εξ’αρχής αυστηρά όρια όσον αφορά την έκθεση του παιδιού της στη δημοσιότητα. 

Μάλιστα, ανέφερε χαρακτηριστικά πως “δεν θέλω κάποιος να πιστεύει ότι είναι καλοδεχούμενος στην ύπαρξή τους. Κι αυτό ξεκινά με το να μην τους συμπεριλαμβάνω σε αυτό το κομμάτι της δουλειάς μου”

Η ταλαντούχα ηθοποιός ήταν ανέκαθεν αφοσιωμένη στην  καριέρα της και αυτό αποδεικνύεται και σύμφωνα με το Forbes.  Πιο συγκεκριμένα, η  Τζένιφερ Λόρενς ήταν η πιο ακριβοπληρωμένη ηθοποιός στον κόσμο το 2015 και το 2016.

Πλέον μετράει αντίστροφα γεμάτη ανυπομονησία για τη γέννηση του πρώτου της παιδιού.

 

 

 

Νεότερα Άρθρα

Demi Lovato: Ο δύσκολος δρόμος της απεξάρτησης και ο πόνος που της προκάλεσε

HerNewskl

Η Λάουρα Νάργες μίλησε για την δύσκολη εγκυμοσύνη και την 3ήμερη νοσηλεία της

Her News

Βίκυ Χατζηβασιλείου: “Οι πολύχρονες καριέρες μπορεί να καταστραφούν σε μια νύχτα! Κακοτοπιές παραμονεύουν παντού!”

HerNewskl