HerNews.gr
Ψυχαγωγία

Οι κάτω απ’ τ’ αστέρια: Ο συναισθηματικός λυγμός του έρωτα επί σκηνής

oikatoapotasteria

Οδηγούσα από τον Κεραμεικό στο Παγκράτι. Λίγο πριν στρίψω στην Ακαδημίας αρχίζει ο λυγμός μου να γίνεται όλο και πιο στενός στο λαιμό και χωρίς να το καταλάβω αρχίζω να κλαίω χωρίς να το προσπαθώ καν. Και είναι τόσο μεγάλη η λύτρωση που αισθάνομαι. Μόλις έχω δει τους κάτω απ’ τ’ αστέρια.

Μια ιστορία που πραγματεύεται το ερωτικό ‘’για πάντα’’. Γιατί το χαρακτηρίζω ερωτικό; Γιατί για τους κάτω απ’ τ’ αστέρια ο έρωτας έφερε το για πάντα και δεν το άφησε να φύγει ποτέ. Μια ζωή μαζί και χωριστά. Πώς γίνεται να υπάρχει τόσο μεγάλη αγάπη και να μένει πάντα λίγο στην αναμονή; Η Ασημένια και ο Νικολής ερωτεύτηκαν απ’ ΄όταν ήταν 15 χρονών.oikatoaptasteria

Εκείνη παιχνιδιάρα, ανέμελη, ερωτική. Εκείνος λίγο brutal με καλά κρυμμένες ευαισθησίες και έντονες συναισθηματικές διακυμάνσεις. Λόγια, έρωτες στο κύμα και κάτω από τα αστέρια, εξωτερικό, εσωτερικό, ενηλικίωση, διαφορετικές ζωές και πάντα μια διασταύρωση ματιών να δένει τον λάγνο πόθο και την ατέλειωτη αγάπη που δεν έσβησε.

Ο συναισθηματικός μου κόσμος πέρασε από το ζενίθ στο ναδίρ κυριολεκτικά. Ξεκαρδιστικό γέλιο με τον Κωνσταντίνο Μπιμπή να κεντάει με τις ατάκες του και απελευθερωτικό κλάμα με την ερμηνεία της Λίλας Μπακλέση που σε μαγνητίζει στην ψυχική της τρικυμία.

oikatoaptasteria

Ο έρωτας δυο ανθρώπων που περνάει από το άγουρο αθώο ξεκίνημα, στην σκληρή ενηλικίωση που κρατάει νοτισμένο τον πόθο. Είναι η ιστορία δυο ερωτευμένων που ζουν τα πάντα πολύ, φοβούνται, διστάζουν, παλεύουν και τελικά;

Αυτό το τελικά είναι η λέξη που θα αφήσω παρακαταθήκη στο συγκεκριμένο άρθρο, να την πάρετε μαζί, να την έχετε στο νου και να τους δείτε λίγο πριν την ολοκλήρωση των παραστάσεων. Κρατείστε αυτό το τελικά και ανακαλύψτε το επί σκηνής.

Κρατώ καλά μέσα μου όλα όσα ξύπνησε η παράσταση που μου υπενθύμισε ότι, όσα έχουμε και όσα ζούμε σε αυτή τη ζωή είναι όλος μας ο θησαυρός και μέσα σε αυτόν, πολυτιμότερο πετράδι της ψυχής ο έρωτας. Να τον κρατήσουμε και να τον υμνήσουμε!

Μέχρι τις 28 Δεκεμβρίου στο Σύγχρονο Θέατρο. Για πληροφορίες και κρατήσεις πατήστε εδώ

Νεότερα Άρθρα

Μουσική για όλους και παντού από τον Δήμος Αθηναίων: Το πρόγραμμα απο 20 Δεκεμβρίου 2022 έως 1η Ιανουαρίου 2023

Her News

Τζούλια Ρόμπερτς: Οι καλύτεροι κινηματογραφικοί ρόλοι της

Her News

Μεγάλη Συναυλία κατά της φτώχειας στο Βεάκειο

Her News