HerNews.gr
ΣΧΕΣΕΙΣ - ΣΕΞ

Πώς να σταματήσεις να τον σκέφτεσαι

Χώρισες, αλλά τριγυρνάει μέσα στο μυαλό σου ακόμα και όταν δεν πρέπει. Άραγε υπάρχει κάποιος τρόπος πως να τον βγάλουμε από το μυαλό μας και να συνεχίσουμε τη ζωή μας; Σίγουρα είναι μία δύσκολη κατάσταση αλλά αναστρέψιμη με τους εξής τρόπους. 

Οι νυχτερινές ώρες, σε τέτοιες περιπτώσεις, είναι οι πιο επικίνδυνες και ξυπνούν συναισθήματα. Μήπως έχετε παρατηρήσει πως την ώρα που θα ξαπλώσετε κάνει έντονα τις βόλτες του μέσα στο μυαλό σας; 

Εκείνη την ώρα κάνε πράγματα που ευχαριστούν εσένα για να νιώσεις καλύτερα.

Ένα χαλαρωτικό ρόφημα πριν να ξαπλώσετε και ψάξτε ανάλογα με τα ενδιαφέροντά σας να βρείτε το βιβλίο που θα χαθείτε μέσα στις σελίδες του. Σιγά σιγά θα συνειδητοποιήσετε πως το μυαλό σας ηρεμεί, αφοσιώνεστε σε κάτι διαφορετικό και οι σκέψεις απομακρύνονται.

Επίσης πάρτε και δώστε αγάπη. Περάστε χρόνο με φίλους που σας κάνουν να ξεχνιέστε! Οι διάφορες συζητήσεις που προκύπτουν σε μία παρέα θα είναι το δικό σας «χάπι». 

Οι γυναίκες έχουμε την κακή συνήθεια να ξεχνάμε γρήγορα οτιδήποτε μας είχε πληγώσει και μας λείπουν μόνο τα καλά. Σκέψου όμως τι σου λείπει πραγματικά αυτό που είχατε η αυτό που θα ήθελες να έχετε; Θυμηθείτε τους λόγους για τους οποίους πήρατε αυτήν την απόφαση.

Τέλος, Ξεκινήστε ένα νέο χόμπυ, ή κάντε ένα ταξίδι με την παρέα , θα βοηθήσει αρκετά. Και να θυμιάστε , όλα μα όλα… Περνάνε!

Νεότερα Άρθρα

Μπορώ να νοιαστώ χωρίς να επηρεαστώ;

Her News

Για κάποιον άνθρωπο όλοι κάναμε πράγματα που δεν θα κάναμε ποτέ

Her News

Μην βγεις ραντεβού μαζί του αν….

Her News