HerNews.gr
Beauty

Brow lamination: Η νέα τάση που θα αντικαταστήσει το τατουάζ φρυδιών!

Η τεχνική brow lamination είναι o ιδανικός τρόπος να αναδειξεις το βλέμμα σου.

Η νέα τάση ήρθε για να μείνει και κυρίως για να αντικαταστήσει το τατουάζ φρυδιών. Δεν είναι λίγες οι γυναίκες που υποστηρίζουν πως τα καλοφτιαγμένα φρύδια είναι η βάση του must-have makeup- no makeup look.

Η Cara Delevigne ήταν η πρώτη celebrity που έδωσε έμφαση στον καλό σχηματισμό των φρυδιών, ενώ δε συμφωνεί με το το υπερβολικό plucking των φρυδιών. Η μόδα ξεπεράστηκε και τα trends της δεκαετίας του ’90 ανήκουν πια στο παρελθόν.

Το brow lamination αντικαθιστά όλες τις τεχνικές φρυδιών. 

Αν και το microblading και το microshading υπήρξαν από τις αγαπημένες τεχνικές φρυδιών, η συγκεκριμένη τεχνική ήρθε να τις εκθρονίσει. Όσες θεραπείες και να υπάρξουν, δε δύναται να συγκριθούν με το brow lamination. 

Τι είναι το Brow Lamination;

H συγκεκριμένη διαδικασία καλό θα ήταν να χωριστεί σε βήματα. Αρχικά, δημιουργείται μια σωστή ανόρθωση της τρίχας και μετέπειτα γίνεται ο σχηματισμός των φρύδιών. Τέλος, πραγματοποιείται ο χρωματισμός των φρυδιών, αλλά όχι με μια απλή βαφή. Η βαφή που χρησιμοποιείται έχει μεγάλη διάρκεια και δημιουργεί  τη σταθεροποίηση του.

Brow lamination-hernews
Πηγή: Instagram/ @thebrowlaminator

Η ψευδαίσθηση πλούσιων φρυδιών είναι το ανεκπλήρωτο όνειρο πολλών γυναικών. 

Το Brow Lamination είναι ευρέως γνωστό στο εξωτερικό και έχει αγαπηθεί από τις περισσότερες celebrities. Αυτό οφείλεται στο γεγονός πως εκτός από το αισθητικό αποτέλεσμα που προσφέρει, θρέφει την περιοχη των φρυδιών.

Με αυτόν τον τρόπο η τρίχα επανακτά την υγιή μορφή της, χωρίς να χάνει τη φυσικότητα της. Επίσης, δεν χρειάζεται συγκεκριμένη φροντίδα, προκειμένου να διατηρηθεί το αποτέλεσμα αναλλοίωτο!

Το τσιμπιδάκι θα φύγει για πάντα από το beauty λεξιλόγιό σου, καθώς θα εκμεταλλευτείς στο έπακρο τη φυσικότητα  των φρυδιών σου!

Διάρκεια διαδικασίας και αποτελέσματος

Η διαδικασία του Brow Lamination δεν είναι χρονοβόρα, αφού διαρκεί μόνο μία ώρα. Ωστόσο, τα αποτελέσματα της έχουν διάρκεια κατά μέσο όρο 6 εβδομάδες.

Είσαι έτοιμη να γίνεις η καλύτερη εκδοχή σου;

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Kendall Jenner: Μας έφερε το summer makeup trend 2024

HerNewskl

Rita Ora: Υιοθέτησε το πιο εκκεντρικό μανικιούρ στο Met Gala 2023

HerNewskl

Οι πιο κομψές ιδέες για μανικιούρ γάμου σε κοντά νύχια

HerNews ka