HerNews.gr
Γνώμες

Μήπως ήρθε η στιγμή να ξεκινήσεις χορό; 

Μήπως ήρθε η στιγμή να ξεκινήσεις χορό

Αν σκέφτεσαι να ξεκινήσεις χορό και δεν το έχεις κάνει ακόμα, ήρθε η στιγμή. Πόσες φορές έχουμε ζηλέψει τα χορευτικά που βλέπουμε σε ταινίες, σε video clip, σε εκπομπές; Πόσες φορές έχεις πει «Αχ, να ήξερα και εγώ να χορεύω έτσι!» ; Έστω και 1 φορά να το έχεις πει, αρκεί για να ξεκινήσεις. 

Μην φοβάσαι ότι ίσως δεν θα βρεις κάτι να σου ταιριάζει. Τα είδη που μπορείς να μάθεις είναι πάρα πολλά, και η ηλικία δεν έχει σημασία. Από Latin, μέχρι oriental, από παραδοσιακούς μέχρι hip hop. Ο χορός είναι έκφραση και η επιλογή είναι δική σου. Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι τα οφέλη του χορού είναι αμέτρητα. 

Ο χορός είναι το καλύτερο αγχολυτικό!

Μια-δυο-τρεις, και θα δεις πόσο εύκολα θα τα ξεχνάς όλα όταν θα πηγαίνεις για μάθημα χορού. Πόσο θα ξεφεύγεις από την πραγματικότητα όσο θα χορεύεις. Ναι την 1η φορά θα αγχωθείς λίγο, γιατί θα είναι κάτι καινούργιο. Αλλά στο υπόσχομαι, θα είναι μόνο για 1 φορά.

Ο πιο διασκεδαστικός τρόπος άσκησης!

Εννοείται ότι από πολύ νωρίς θα δεις το σώμα σου και τις αντοχές σου να αλλάζουν. Και ποιος το περίμενε να μένεις υγιείς κάνοντας κάτι τόσο διασκεδαστικό; 

Νέοι φίλοι!

Σε μια σχολή χορού θα βρεις τους καλύτερους φίλους. Ανθρώπους  που έχουν περάσει την πόρτα της σχολής χορούς για τους ίδιους λόγους με εσένα. Όλοι θα ξεκινήσετε δειλά, αλλά στο τέλος θα είστε μια παρέα που δεν θα χάνει την ευκαιρία να χορέψει όπου βρεθεί. 

Ο χορός είναι έκφραση!

Ο χορός είναι ένας από τους πιο δημιουργικούς τρόπους έκφρασης. Αυτό που θα νιώσεις όταν θα αποτυπώσεις τα συναισθήματά σου στο παρκέ θα είναι μοναδικό. Και για να το νιώσεις αρκεί μόνο να ξεκινήσεις. 

Καλή (χορευτική) αρχή! 

Χριστίνα Φωντή

Insta https://instagram.com/christinafonti_
FB https://facebook.com/xxfontis
Twitter https://twitter.com/fontifonti_

 

Νεότερα Άρθρα

Άλλη μια χρονιά που έχω στόχους – Θα τα καταφέρω;

Her News b

Reporter της πόλης: Η Αθήνα το πρωί

Her News

Όσα μου έμαθε το αυγουστιάτικο καλοκαίρι

Her News