HerNews.gr
DECORNEWS

Τι αποκαλύπτει το Χριστουγεννιάτικο δέντρο για τον χαρακτήρα σου

xmas

Όπως ο χαρακτήρας του κάθε ανθρώπου, έτσι και το κάθε χριστουγεννιάτικο δέντρο, είναι διαφορετικά. Όλοι διαφοροποιούμαστε μεταξύ μας σε πολλά σημεία, οπότε και ο στολισμό του δέντρου μας έχει πολυποίκιλα στοιχεία και ποτέ κανένα δεν είναι ίδιο με το άλλο.

Τι μπορεί να αποκαλύπτει λοιπόν για εμάς και την προσωπικότητά μας το δέντρο μας; Έχει τον δικό του χαρακτήρα οπότε ας μάθουμε λίγες παραπάνω πληροφορίες και για εμάς τους ίδιους!

xmas

Χρησιμοποιείς κάθε χρόνο τα ίδια στολίδια

Αν οι περισσότερες μπάλες στο δέντρο σου είναι από το δέντρο που στόλιζε η οικογένειά σου όταν ήσουν παιδί, είναι προφανές ότι είσαι άνθρωπος της παράδοσης και δεν σου αρέσουν οι αλλαγές. Επίσης, δυσκολεύεσαι με τους αποχωρισμούς και είσαι γενικά σταθερή στις θέσεις και τις αξίες σου. Κάποιες φορές αυτό στο χαρακτήρα σου μπορεί να φτάσει στα άκρα και να συνεχίσεις να επιμένεις να στηρίζεις απόψεις που ακόμα κι εσύ γνωρίζεις ότι είναι λάθος.

xmas

Στολίζεις μόνο την πλευρά του δέντρου που φαίνεται

Έχεις γεμίσει με στολίδια όλα τα κλαδιά στο μπροστινό μέρος αλλά εάν κοιτάξει κανείς την πλευρά που είναι κοντά στον τοίχο θα διαπιστώσει ότι είναι εντελώς άδεια από μπάλες; Είσαι άνθρωπος που δίνεις μεγάλη αξία στη γνώμη των άλλων και επηρεάζεσαι πολύ από τις απόψεις τους. Επιπλέον, συνηθίζεις να αφήνεις άλυτα προβλήματα που δεν “φαίνονται”, με αποτέλεσμα να υπάρχει ο κίνδυνος κάποια στιγμή να βρεθούν ξανά μπροστά σου.

Έχεις μόνο κόκκινες/μπλε/μαύρες μπάλες

Αυτή η ανάγκη σου για τάξη και ομοιομορφία είναι κάτι που ξεπερνά τη διακόσμηση του δέντρου σου. Είσαι σε γενικές γραμμές άνθρωπος που προτιμάει τη μοναξιά από τις πολυπληθείς παρέες και επειδή θέλεις τα πράγματα να είναι ακριβώς όπως τα έχεις στο μυαλό σου δυσκολεύεσαι να μοιραστείς το χώρο σου. Θεωρείς ότι η ελευθερία είναι πολύτιμη και όποιος θελήσει να βρεθεί πολύ κοντά σου θα περάσει δύσκολα.

xmas

Αγοράζεις καινούρια στολίδια κάθε χρόνο

Είσαι από αυτούς που στο τέλος των γιορτών πετάνε στην ανακύκλωση όλα τα στολίδια του δέντρου; Τότε ισχύουν σίγουρα δύο πράγματα: αγαπάς πολύ τα Χριστούγεννα και έχεις ανάγκη από ανανέωση. Δεν έχεις καμία προσκόλληση στο παρελθόν και λατρεύεις τις αλλαγές σε κάθε τομέα. Πολλές φορές αυτό αντικατοπτρίζεται και στις σχέσεις σου; επειδή έχεις μια έμφυτη ανάγκη για ανανέωση, ο άνθρωπος που είναι δίπλα σου νιώθει συχνά ανασφαλής και “αναλώσιμος”.

Βάζεις περισσότερα φωτάκια από όσα χωράνε στο δέντρο

Τα τελευταία χρόνια, μάλιστα, δεν σου αρκούν τα χιλιάδες φωτάκια αλλά έχεις εξοπλιστεί και με τα ειδικά μηχανήματα που γεμίζουν με χριστουγεννιάτικα σχέδια την πρόσοψη του σπιτιού ή αλλάζουν το μοτίβο και το χρώμα στα λαμπιόνια ανάλογα με το ρυθμό της μουσικής. Έχεις ένα χαρακτήρα πληθωρικό, ξεχωριστό κι αυτό φαίνεται από μακριά. Μισείς οτιδήποτε είναι συνηθισμένο και “μίζερο” και έχεις μονίμως το βλέμμα σου στραμμένο μπροστά, χωρίς να αφήνεις πράγματα και συνήθειες του παρελθόντος να σε κρατάνε πίσω.

Νεότερα Άρθρα

Οικογένεια μεταμόρφωσε λεωφορείο σε διαμέρισμα

Her News

Γκαζόν: 4 βήματα που πρέπει να κάνετε τον Φεβρουάριο για να είναι έτοιμο την άνοιξη

HerNews ka

Πως να κάνετε το σπίτι σας να μυρίζει όμορφα- 5 απλά κόλπα για να μεταμορφώσετε τον χώρο σας

HerNews ka