HerNews.gr
CELEBRITIES

Demy: Ένα πρόβλημα υγείας την αφήνει “εκτός” Survivor!

Demy-hernews

H Demy μίλησε για το θέμα υγείας που της στέκεται εμπόδιο στα επαγγελματικά της σχέδια.

Στις 9 Δεκεμβρίου πραγματοποιήθηκε το πάρτι της δισκογραφικής εταιρείας Panik Records. Ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν και η pop τραγουδίστρια Demy. Λίγο πριν κάνει την εμφάνιση της θέλησε να μιλήσει στις κάμερες για ένα προσωπικό της θέμα, που παράλληλα επηρεάζει και τα επόμενα επαγγελματικά της βήματα.

Τι είπε η Demy για το πρόβλημα υγείας της;

Η γνωστή τραγουδίστρια αποκάλυψε πως έχει δεχθεί επίσημη πρόταση για να συμμετάσχει στο ριάλιτι επιβίωσης, Survivor. Ωστόσο, αναγκάστηκε να αρνηθεί τη συγκεκριμένη πρόταση λόγω του ότι αντιμετωπίζει προβλήματα

Πιο συγκεκριμένα η ίδια αποκάλυψε πως:

“Είχε γίνει μια… συζήτηση, υπόνοια για το Survivor. Αλλά δεν θα άντεχα ούτε για μία ημέρα. Είμαι σε μια διαδικασία που προσπαθώ να προσέξω τον εαυτό μου, υπάρχουν κάποια θέματα με τη διατροφή μου που είναι θέματα υγείας οπότε δεν θα έκανα τέτοιο πράγμα στον εαυτό μου. Γιατί ξέρω ότι είναι επίπονο και κακό για την υγεία μου”

Η Demy εμφανίστηκε στη σκηνή πιο εντυπωσιακή από ποτέ με ένα extravagant κόκκινο φόρεμα, κερδίζοντας τα βλέμματα του κοινού και των υπόλοιπων καλεσμένων.  Το τραγούδι που ερμήνευσε ήταν το “Μια Ζωγραφιά”, μαζί με την Vemily. Στη συνέχεια, ερμήνευσε μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της “Πόσες Χιλιάδες Καλοκαίρια”, φορώντας ένα βραδινό μάξι φόρεμα από την Irene Angelopoulos.

Όσον αφορά τα μαλλιά της, η Demy επέλεξε ένα χαμηλό ponytail, το οποίο τονίζει τα όμορφα χαρακτηριστικά του προσώπου της και είναι must-have χριστουγεννιάτικο χτένισμα. H Demy είναι από τις τραγουδίστριες που δε φοβούνται τις αλλαγές και ακολουθούν με τον δικό τους τρόπο τις νεες τάσεις της μόδας. Φυσικά, ποτέ δε χάνει το προσωπικό της styling.

Demy-hernews

Δείχνοντας την αγάπη της στο κοκκινο κραγιόν και φορώντας ένα υπέροχο κολιέ, ήταν μια από τις πρωταγωνίστριες της βραδιάς.

Βέβαια, μια από τις στιγμές που θα μείνουν σε όλους αξέχαστες είναι τα outfits που επέλεξαν αρκετοί καλλιτέχνες.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tom Zois (@tom_zois)

 

Νεότερα Άρθρα

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου τοποθετήθηκε στο θέμα με τον Στάθη Παναγιώτοπουλο: «Έχει συμβεί στην κοπέλα μου..»

HerNewskl

Η Britney Spears θέλει την ελευθερία της μετά από 13 χρόνια

Her News

Σμαράγδα Καρύδη: Ο δύσκολος αγώνας της κατά του κορονοϊού

HerNewskl