HerNews.gr
Μόδα

Regals Jewelry: Γίνε η Μούσα των Χριστουγέννων με λάμψη και κομψότητα

Είναι περασμένα μεσάνυχτα και γύρω απλώνεται η χαρά της αλλαγής του χρόνου, των Χριστουγέννων και η λάμψη από τα Regals κοσμήματα που φοράς.

Εμπνευσμένα από τη δεκαετία των 50s, τα Regals Jewelry με τη συλλογή PAST MIDNIGHT φέρνουν την κομψότητα και τον γυναικείο αισθησιασμό με τα διακριτικά τους σχέδια που θα ξεχωρίσουν φέτος τις γιορτές.

regals

Αναδεικνύοντας τα γυναικεία χαρακτηριστικά με λεπτεπίλεπτα σχήματα και μινιμαλισμό στα σχέδιά τους, φέρνουν τόσο στην εκπνοή του 2021, όσο και στη νέα ανάσα του 2022, όλα όσα θέλει μια γυναίκα από τα κοσμήματα της: Επιβλητική παρουσία που κάνει την προσωπικότητά της να δεσπόζει χωρίς να κάνει φασαρία.

regals

Κάθε κομμάτι της συλλογής είναι πολύ προσεκτικά διαλεγμένο, από τα χρυσά και ασημένια δαχτυλίδια που μπορούν να φορεθούν σε κάθε χέρι, αναδεικνύοντας τις γραμμές του, μέχρι τις freshwater πέρλες των σκουλαρικιών, όπου το κόψιμό τους θυμίζει αρχαιολληνική αρχιτεκτονική, φέρνοντας αέρα Μούσας μέσα στα Χριστούγεννα.

regals

Statement των γιορτών αποτελεί το κόσμημα-γούρι του 2022, ‘’TYCHE’’. Είναι ένα να τολμηρό επιχρυσωμένο κομμάτι 18 καρατίων με ένα τετράγωνο μενταγιόν στρογγυλεμένο στις άκρες, με χάραξη «2022 REGALS» και μια λεπτή αλυσίδα, το οποίο σκορπίζει τύχη για το νέο έτος.

Με υπόσχεση να κρατούν συντροφιά στις πιο glamorous εμφανίσεις, τα Regals ολοκληρώνουν το look που θα επιλέξετε φέτος για τις εξόδους και τις συναντήσεις σας.

regals

 

Προσωπική μας πρόταση;

Ο συνδυασμός χρυσών κοσμημάτων και πέρλας, που συνταιριάζει τη λάμψη και την διαχρονικότητα, κάνοντας αισθητή την παρουσία τους. Επιλέξτε ένα μαύρο φόρεμα για την περίσταση και η γιορτινή εμφάνιση είναι έτοιμη.

Ανακαλύψτε τα μοναδικά σχέδια στο regalsjewelry.com

regals

Extra Info: Αξίζει να αναφέρουμε τη δράση της εταιρίας Regals και το αξιοσημείωτο έργο που προσφέρει. Για κάθε μια παραγγελία που γίνεται ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας, 1€ πάει στις ‘’ΑΣΠΡΕΣ ΠΕΤΑΛΟΥΔΕΣ’’ στον Βόλο, που φιλοξενεί πάνω από 50 ανθρώπους ανεξαρτήτου ηλικίας με προβλήματα αυτισμού και διάφορες αισθητηριακές αναπηρίες.

Νεότερα Άρθρα

Velvet Addiction: Πώς μπορείτε να το συνδυάσετε καλύτερα;

HerNewskl

Victoria’s Secret: To νεό επιχειρηματικό μήνα που ετοιμάζει το brand

HerNewskl

Κατερίνα Καινούργιου: Φόρεσε το φόρεμα για εσάς που είστε καλεσμένες σε γάμο

HerNewskl