HerNews.gr
Μόδα

Total Black Outfit: Γιατί είναι πάντα η καλύτερη επιλογή;

Total Black Outfit: Γιατί είναι πάντα η καλύτερη επιλογή;

Το total black outfit θα είναι πάντα η καλύτερη και η πιο safe επιλογή που μπορούμε να κάνουμε.

Αυτό συμβαίνει κάθε φορά που βρισκόμαστε σε απόγνωση μπροστά από την ντουλάπα μας.

Σε οποιαδήποτε περίσταση , σε ένα ραντεβού, σε μια εκδήλωση , στο γραφείο ακόμα και στην νυχτερινή έξοδο. Το μαύρο είναι αυτό που μας σώζει.

Είναι αμέτρητες οι φορές που βασανιζόμασταν να βρούμε το ιδανικό outfit και καταλήγαμε πάντα στο κλασσικό , διαχρονικό μαύρο φόρεμα. Με ένα ζευγάρι μαύρα ψηλά παπούτσια. Και τελικά εμφανιζόμασταν ως οι πιο καλοντυμένες. Δεν είναι ψέμα αυτό.

Τα μαύρα ρούχα όμως δεν είναι μόνο μια ασφαλής επιλογή. Το μαύρο αγκαλιάζει πάντα την σιλουέτα μας. Την σμιλεύει και την ψηλώνει σε σχέση με άλλα πιο φωτεινά χρώματα. Ακόμα είναι τρομερά ελκυστικό. Από τα εσώρουχα έως το πιο ωραίο φόρεμα , το μαύρο είναι αυτό που δίνει μια πιο σέξι αίσθηση στο outfitσου.

Ένας από τους πιο βασικούς λόγους που το μαύρο είναι η καλύτερη επιλογή στα ρούχα. Είναι ότι με αυτό μπορείς πολύ εύκολα να συνδυάσεις τα αξεσουάρ σου. Με μια μαύρη βάση, μπορείς να κάνεις τρομερούς συνδυασμούς. Μαζί με όλα τα extra αξεσουάρ της τελικής σου εμφάνισης.

Απλά σκέψου πόσο ακαταμάχητος είναι ο συνδυασμός ενός total black outfit. Σκέψου τον με χρυσά διακριτικά κοσμήματα & ένα φλογερό κόκκινο κραγιόν. Σίγουρα με μια τέτοια εμφάνιση κανείς και τίποτα δεν μπορεί να σου πει όχι…

Και δεν έχει να κάνει μόνο με την εμφάνιση. Το μαύρο χρώμα στα ρούχα είναι κομμάτι του χαρακτήρα μας. Μπορεί παλαιότερα, στα προηγούμενα χρόνια, να θεωρούσαν ότι είναι μια επιλογή που έκαναν όσοι ασπάζονταν την goth κουλτούρα, αλλά αυτό πλέον έχει ξεπεραστεί. Το μαύρο, ειδικά σε μια γυναίκα, δείχνει δύναμη, δείχνει αυτοπεποίθηση, δείχνει κύρος.

Τίποτα δεν μπορεί να ξεπεράσει το little black dress που όλες πρέπει να έχουμε στην γκαρνταρόμπα μας. Και τίποτα δεν θα ξεπεράσει εσένα όταν το φοράς!

Νεότερα Άρθρα

Λευκό φόρεμα: Πώς μπορούμε να το φορέσουμε λίγο πριν το καλοκαίρι;

HerNewskl

Βίκυ Καγιά: Η άκρως καλοκαιρινή εμφάνιση που έκανε στις Kάννες με must have Beachwear φόρεμα

HerNews ka

Eva Longoria: Φόρεσε το πιο κομψό bodycon φόρεμα

Her News