HerNews.gr
Ζώδια

Ζώδια: Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 12 έως 18 Δεκεμβρίου

Ζώδια: Διαβάστε τις προβλέψεις για τα ζώδια από 12/12 έως 18/12.

Μάθετε τις προβλέψεις της εβδομάδας για όλα τα ζώδια, από την αστρολόγο μας, Εύη Κατσέλη!

ΚΡΙΟΣ(21 Μαρ-20 Απρ)

Αυτή η εβδομάδα σας βρίσκει να θέλετε να ασχοληθείτε με τη καριέρα σας καθώς προσπαθείτε να κλείσετε κάποιες συμφέρουσες συμφωνίες. Τα ζώδια του Κριού, έχετε βαλθεί να επεκταθείτε όσο περισσότερο μπορείτε και να καταξιωθείτε στο χώρο σας. Η εργασία θα έχει το πρώτο ρόλο και δεν αποκλείεται να κάνετε και κάποια ταξιδάκια για το λόγο αυτό. Πρόσωπα από το οικογενειακό περιβάλλον σας στηρίζουν.

ΤΑΥΡΟΣ(21 Απρ-20 Μαί )

Έχει έρθει η ώρα νε αλλάξετε φιλοσοφία ζωής και να επεκταθείτε οικονομικά προς άλλες κατευθύνσεις καθώς σας υπάρχουν προοπτικές που θα σας απογειώσουν και θα μπορέσετε να κάνετε τα ονειρά σας πραγματικότητα. Τα ζώδια του Ταύρου, ευνοείστε σε θέματα που έχουν να κάνουν με το εξωτερικό όπως επίσης, ίσως να αναζητήσετε μια εργασία που θα είναι αρκετά μακρυά από εκεί που ζείτε τώρα. Αν το θελήσετε μπορείτε να το κάνετε γιατί υπάρχει βοήθεια για εσάς σε αυτό το κομμάτι.

ΔΙΔΥΜΟΣ(21 Μαί -21 Ιούν )

Αυτή η εβδομάδα θα είναι ιδιαίτερα κουραστική για εσάς και θα υπάρχει από μέρους σας ένας εκνευρισμός. Θα είναι πολλές οι υποχρεώσεις που θα έχετε απέναντι σε κάποιες συνεργασίες και αυτό θα σας προκαλέσει νεύρα έρθετε σε κόντρα με άτομα που υπάρχουν κοντά σας γιατί αργότερα θα το μετανιώσετε. Πολύ πιθανόν να είναι και κάπως εριστικά απέναντι σας άτομα που έχετε σχέσεις μαζί τους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22 Ιούν -22 Ιουλ)

Αυτή η εβδομάδα θα σας βάλει σε αρκετά διλλήματα σχετικά με την εργασία σας θα μπείτε σε μια διαδικασία να δείτε αν αξίζει και αν πρέπει να μείνετε ή μα φυγετε γιατί σίγουρα δεν σας καλύπτει απόλυτα. Οι σχέσεις επίσης θα σας απασχολήσουν και δεν αποκλείεται να μπείτε σε παιχνίδια εξουσίας με τα άτομα που σχετίζεστε και πιθανόν να σας βγει έντονα το κομμάτι της ζήλιας και της εμμονής.

ΛΕΩΝ(23 Ιουλ-22 Αυγ)

Δεν αποκλείεται αυτή την εβδομάδα να μπείτε σε διλληματικές καταστάσεις σχετικά με την εργασία ή την καθημερινοτητά σας. Τα ζώδια του Λέοντα, νιώθετε ότι κάτι δεν σας καλύπτει ότι κάτι δεν σας ικανοποιεί. Ευτυχώς όμως μπορείτε ακόμα να χαρείτε να ερωτευτείτε να πάρετε χαρές από τα παιδιά σας καθώς και αυτή η εβδομάδα με ένα τρόπο σας ευνοεί.Εχετε περάσει δύσκολα και το δικαιούστε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ(23 Αυγ-22 Σεπ)

Το μόνο σίγουρο είναι πως αυτή τη βδομάδα θα  έχετε νεύρα θα σας φταίνε όλοι. Θα είστε ιδιαίτερα εριστικοί και επιθετικοί με τα άτομα που ζείτε κάτω από την ίδια στέγη. Σκεφτείτε πως πρέπει να ηρεμήσετε και να μην τραβάτε τα άκρα. Δε  αποκλείεται να υπάρξει και κάποια κόντρα με τους γονείς σας. Εστιάσετε στη χαρά του έρωτα και τα παιδιά σας για να μπορέσετε να πάρετε ανάσες αισιοδοξίας.

ΖΥΓΟΣ(23 Σεπ-20 Οκτ)

Αυτή την εβδομάδας θα πρέπει να ασχοληθείτε λίγο παραπάνω με το σπίτι και την οικογένεια. Τα ζώδια του Ζυγού καλό θα ήταν να εστιάσετε λίγο παραπάνω στον εαυτό σας, να κάνετε κάποιες κινήσεις που θα σας βοηθήσουν να ηρεμήσετε και να ρήξετε τους τόνους της προηγούμενης εβδομάδας. Θα υπάρχουν πολλά ευχάριστα μηνύματα και ειδήσεις που θα σας χαροποιήσουν ιδιαίτερα και δεν αποκλείεται να κατάφερε κάποια πολύ καλές εργασιακές συμφωνίες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ(21 Οκτ-22 Νοε)

Μια εβδομάδα αρκετά βοηθητική για εσάς καθώς θα υπάρχουν προσκλήσεις από φίλους να βρεθείτε και να περάσετε πραγματικά υπέροχα. Δεν θα λείψουν βέβαια οι μετακινήσεις και πολύ ευχάριστα νέα που θα σας κάνουν να πετάξετε από την χαρά σας ,πείτε ναι στις προσκλήσεις που δέχεστε και μην μένετε κλεισμένοι στο σπίτι σας. Έχετε πιεστεί καιρό τώρα και είναι η ευκαιρία σας να ξεδώσετε επιτέλους.

ΤΟΞΟΤΗΣ(23 Νοε-21 Δεκ)

Αυτή η εβδομάδα θα σας βγάλει αρκετά νεύρα και θα τρώγεστε με τα ρούχα σας. Θα σας φταίνε όλοι και όλα, θα πρέπει να μην γίνεστε εριστικοί και να ηρεμήσετε όπως επίσης να μην ξεσπάτε τα νεύρα σε άτομα που βρίσκονται κοντά σας. Ακόμα, τα ζώδια του Τοξότη, καλό θα ήταν να μην οδηγείτε νευρικά γιατί υπάρχει πιθανότητα να υπάρξουν ατυχηματικές καταστάσεις. Κάποια χρήματα που είχατε δανείσει σε κάποιο φίλο σας επιστρέφονται πίσω αυτή τη εβδομάδα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ(22 Δεκ-22 Ίαν )

Αυτή την εβδομάδα θα σας απασχολήσει έντονα το κομμάτι της εργασίας σας και θα θελήσετε πολύ πιθανόν να πάρετε μέχρι και δουλειά για το σπίτι. Πολύ πιθανόν να κανονίσετε και ένα ταξίδι στο εξωτερικό και να κλείσετε αυτή την εβδομάδα τα εισιτήρια. Όπως και να έχει όμως εσείς έχετε ανάγκη έναν ερωτικό σύντροφο και δεν αποκλείεται να σας δοθούν ευκαιρίες να έρθετε πιο κοντά με ένα άτομο που σας αρέσει παρά πολύ.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (23 Ίαν -19 Φεβ)

Αυτή την εβδομάδα θα κινηθείτε παρασκηνιακά σε θέματα σπιτιού και οικογένειας. Κάτι θέλετε να κρύψετε που δεν θέλετε να το μάθει κανένας , δεν αποκλείεται για ορισμένους από εσάς να προκύψει και ένας έρωτας παράνομος που θα πρέπει αναγκαστικά να τον κρύψετε. Όπως και να έχει, αυτή η εβδομάδα θα έχει μια τάση να κρύβετε πράγματα και πολύ πιθανόν κάποια άτομα να σας σχολιάζουν πίσω από τη πλάτη σας. Γι αυτό φροντίστε να μη δώσετε δικαιώματα.

ΙΧΘΥΕΣ(20 Φεβ-20 Μαρ)

Αυτή η εβδομάδα θα είναι αρκετά βοηθητική για εσάς καθώς θα σας δοθούν ευκαιρίες να βρεθείτε με φίλους και να περάσετε όμορφα. Υπάρχει μεγαλη πιθανότητα μια φιλιά να εξελιχθεί σε σχέση ή να σας γνωρίσουν φίλοι ένα πρόσωπο που θα δείξει ερωτικό ενδιαφέρον για εσάς. Φροντίστε λοιπόν αυτή την εβδομάδα να μην απορρίψετε προτάσεις που θα σας γίνουν από φίλους για να πάτε έξω μαζί τους.

Εύη Κατσέλη – Αστρολόγος 

 

Νεότερα Άρθρα

Ζώδια: Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 12 έως 18 Δεκεμβρίου

HerNewskl

Ζώδια: Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 5 έως 11 Δεκεμβρίου

Her News

Ζώδια: Οι προβλέψεις για το Σαββατοκύριακο

Her News