HerNews.gr
Social News

John Legend: Τα πλάνα του τραγουδιστή για τα Χριστούγεννα και το νέο του τραγούδι

JohnLegend
Οι γιορτές είναι ημέρες χαράς και οικογένειας. Με αυτόν τον τρόπο συνηθίζει να τα βλέπει ο διεθνούς φήμης τραγουδιστής John Legend, ο οποίος μοιράστηκε τις σκέψεις και τα πλάνα του για φέτος τις γιορτές, καθώς μίλησε και για το νέο του τραγούδι ‘’You deserve it all’’.

Ο John Legend και η σύζυγός του Chrissy Teigen, μας κάνουν να λαχταρούμε τα Χριστούγεννα, με τον τρόπο που τους αρέσει να τα περνούν: Οικογενειακά, γεμάτα φαγητά, δώρα και τραγούδια. Σύμφωνα με τον καλλιτέχνη και coach του The Voice, η σύζυγός του μαγειρεύει υπέροχα και όλοι ανυπομονούν να δοκιμάσουν το γιορτινό μενού.

johnlegend

“Λοιπόν, όπως ξέρετε, είμαι παντρεμένος με κάποια που είναι πολύ καλή μαγείρισσα. Φτιάχνει ένα πολύ κακό μοσχάρι Wellington τις γιορτές”, μοιράστηκε αποκλειστικά ο John με το E! News. “Μας αρέσει να το έχουμε αυτό για το δείπνο της παραμονής των Χριστουγέννων όπως και τόσες πολλές υπέροχες πίτες και επιδόρπια. Το καλύτερο επιδόρπιο της Chrissy, κατά τη γνώμη μου, είναι η γλυκοπατατόπιτα streusel της.”

Εκτός από τη μαγειρική δεινότητα, ο John Legend μίλησε και για την γλυκιά ‘’πίεση’’ που έχει ο Άγιος Βασίλης κάθε χρόνο σχετικά με τα δώρα που φέρνει στα παιδιά.

johnlegend

«Είναι μια χαλαρωτική μέρα αυτή των Χριστουγέννων. Είναι μια μέρα με την οικογένεια, απολαμβάνουμε ο ένας τον άλλον και να βλέπουμε τα παιδιά ενθουσιασμένα με ό,τι κι αν έχουν», είπε ο Τζον. «Θα παίξουν με αυτό για λίγο και μετά θα το σπάσουν ή θα το ξεχάσουν». Ο Τζον πιστεύει, τουλάχιστον, ότι τα παιδιά του η Λούνα, 5, και ο Μάιλς, 3, εξακολουθούν να πιστεύουν στον Άγιο Βασίλη.

Ο ταλαντούχος καλλιτέχνης κυκλοφόρησε πρόσφατα το νέο του τραγούδι σε συνεργασία με την εταιρεία LG, το οποίο έχει τον τίτλο ‘’You deserve it all’’.

Νεότερα Άρθρα

Διάσημοι που στόλισαν το Χριστουγεννιάτικο δέντρο τους νωρίς – Πάρε ιδέες για τον δικό σου στολισμό

Her News

Μαίρη Συνατσάκη: “Δεν είναι ένα πολιτικό ζήτημα η έκτρωση και το σώμα σου”

HerNewskl

Nicole Scherzinger: Αρραβωνιάστηκε με τον εκλεκτό της καρδιάς της Thom Evans

HerNews ka