HerNews.gr
Γνώμες

“OlinaΛΥΣΗous”: Πες το και… λύθηκε! – Γράμμα στον Άγιο Βασίλη

“OlinaΛΥΣΗous”: Πες το και… λύθηκε!
Episode 10!
Κεφάλαιο: Γράμμα στον Άγιο Βασίλη

Γράμμα στον Άγιο Βασίλη.

Μιας και το κλίμα των Χριστουγέννων κυκλοφορεί ανάμεσά μας, είναι η ώρα για τον απολογισμό της φετινής χρονιάς. Τι θα ζητήσεις άραγε από τον Άι Βασίλη;

Κάτσε αναπαυτικά στον καναπέ σου, μολύβι και χαρτί ανά χείρας – παραδοσιακά- και ξεκινάμε.

Μια χρονιά δύσκολη, μια χρονιά ιδιαίτερη, σκληρή και αποτρόπαια. Ήρθε πια η ώρα για να ζητήσεις τα άυλα που ίσως για κάποιους να ήταν αυτονόητα. Ίσως. Μπορεί και όχι. Μάλλον όχι. Γιατί τι έχει σημασία πια; Ένα μαζί που θα είναι ζεστό σαν αγκαλιά. Ένα μαζί που θα μυρίζει υγεία, φροντίδα και η ευωδία της αγνής αγάπης θα είναι διάχυτη στο χώρο.

Κάθε μέρα ξημερώνει και ένα σκληρό γεγονός. Γιατί; Ας αλλάξουμε όσα μπορούμε τη νέα χρονιά.

Ας αφήσουμε λοιπόν τα μεγάλα κουτιά γεμάτα υλικά αγαθά που δεν χρειαζόμαστε και τα αλλάζουμε όταν πέσει η πρώτη σκόνη της λήθης επάνω και ας τα γεμίσουμε με συναισθήματα.

Ας πεις επιτέλους το σ’ αγαπώ που σκέφτεσαι και ας γεμίσει το στόμα σου και η καρδιά σου ανακούφιση.

Ας πετάξεις επιτέλους το συρτάρι του εγωισμού που είναι γεμάτο ασφυκτικά και βάλε μέσα όσα έχουν θετικό πρόσημο για εσένα.

Ας πεις ένα μου λείπεις που το χωρίζει χιλιόμετρα μακριά από τη γλυκιά προσμονή του έρωτα.

Ας είναι πια τα δάκρυα μόνο χαράς και όχι φόβου, καταπίεσης, βίας, αποχωρισμού και χωρισμού.

Ας αφήσεις στο υπόγειο όσα σε πάνε πίσω και δεν σε σπρώχνουν στο φως και πάρε την ανάσα που τόσο περίμενες. Μπορείς.

Ας κάνεις επιτέλους εκείνο το ταξίδι που επιθυμούσες δίχως να μετράς απόσταση, τα όχι που κρατάς μέσα σου, αναβλητικότητες και περιττά χαμένα δευτερόλεπτα που μεγαλώνουν το σημείο επαφής με την ευτυχία σου.

Ας κάνεις μια δωρεά, μια καλή πράξη για να νιώσεις τη σημασία της προσφοράς. Αυτό είναι το δώρο που μπορείς να κάνεις στη νέα γενιά. Να μάθει να προσφέρει και όχι να έχει ρούχα με μεγάλη στάμπα της μάρκας ή το τελευταίας τεχνολογίας παιχνίδι.

Δεν είναι ντροπή η χαρά. Δεν είναι ντροπή η ευτυχία. Δεν είναι ντροπή ο έρωτας. Δεν είναι ντροπή το πάθος. Ντροπή είναι να κλείνεις τα μάτια σου στο χρόνο που κυλά απειλητικά μπροστά σου και εσύ αντί να κουνάς τους δείκτες του ρολογιού στο ρυθμό που επιθυμείς, αφήνεις τα δευτερόλεπτα να κάνουν θόρυβο με την εκκωφαντική σιωπή τους.

Προχώρα. Τόλμησε. Ζήσε. Αγάπα.

Αυτά πρέπει να ζητήσεις από τον αγαπημένο μας Άγιο Βασίλη που είναι πιστός στο ραντεβού του κάθε χρόνο. Έτσι όπως ο χρόνος θα σε αποχαιρετά, κλείσε τα μάτια και γέμισε τις κάλτσες των δώρων που κρέμονται στο χώρο με στολίδια συναισθημάτων. Έτσι όταν θα πεις 3,2,1 θα είσαι πιο όμορφος από ποτέ.

Και ας μείνει το παραμύθι των γιορτών για πάντα ζωντανό στις καρδιές μας. Μόνο αυτό το παραμύθι. Γέμισε τις σελίδες του βιβλίου της καινούριας χρονιάς με χρώμα και ζωή. Ας είναι η πρώτη σελίδα από τις επόμενες 365 με ζωγραφισμένο χαμόγελο. Και στα κεφάλαια χαρούμενες ιστορίες αγάπης και στοργής. Με πρωταγωνιστές εμάς και τα συναισθήματά μας.

Cheers!

Και μην ξεχνάς. THINK PINK. Ροζ ή τίποτα. PINK WAY OR THE HIGH WAY. Τι θέμα θα έχει το επόμενο επεισόδιο; Shhh… stay tuned! Γιατί.. “OlinaΛΥΣΗous”: Πες το και… λύθηκε!

Περιμένω να γίνουμε μια μεγάλη παρέα και να γεμίσει το inbox μου με τις ιδέες σου.

Σε φιλώ στη μούρη. OlinaΛΥΣΗous!

Oli

xxx

Contact @: 

Instagram: @olgatsaousselou 

Facebook: Olina Olga Tsaousselou 

Twitter: @olgatsaousselou 

olinalicious.blogspot 

 

Νεότερα Άρθρα

Κανείς δεν θα σου πει ότι δεν αξίζεις

Her News

Πριν από κάθε μεγάλη απόφαση…

Her News b

Σε πόσα ξενύχτια τελικά μπορείς να τον ξεπεράσεις;

Her News b