HerNews.gr
Σεξουαλική ζωή

Save water, shower together! Γιατί να κάνεις μπάνιο με τον σύντροφο σου

Save water, shower together!

Το έχεις δει εκατομμύρια φορές σε πολλές κινηματογραφικές σκηνές. Αλλά και το έχεις φανταστεί ακόμα περισσότερες.

Δεν καταλαβαίνω τι σε κρατάει πίσω και δεν το προτείνεις στον σύντροφό σου. Είναι μια απίστευτη διαδικασία. Σας διαβεβαιώνω ότι είναι καλύτερη από ό,τι φαντάζεστε.

Σίγουρα με αυτή την εμπειρία θα έρθεις πιο κοντά με το ταίρι σου. Αυτό θα το βοηθήσει το ζεστό νερό και ο περιορισμένος χώρος που θα έχετε.  Ναι, μπορεί να μοιράζεστε το ίδιο κρεβάτι και την καθημερινότητα σας. Αλλά την ώρα που θα κάνετε μπάνιο μαζί θα ανακαλύψετε μέρη σας που δεν είχατε την ευκαιρία να δείτε πριν.

Και τι άλλο θα σε φέρει πιο κοντά με τον άνθρωπό σου αν όχι το γεγονός ότι κατά την διάρκεια του μπάνιου φροντίζετε ο ένας τον άλλον;

Όσο για το σώμα σου; Θα αποκτήσεις μια καλύτερη σχέση με αυτό, αν έχεις ανασφάλειες. Και αυτό θα γίνει διότι θα δώσεις και στο ταίρι σου την ευκαιρία να το επεξεργαστεί καλύτερα. Αν και πίστεψε η ένταση της στιγμής δεν θα αφήσει χώρο για ανασφάλειες.. σε κανέναν από τους δυο σας.

Και φυσικά μετά από ένα μπάνιο που θα κάνετε μαζί θαοδηγηθείτε 100% σε μια πολύ όμορφη βραδιά. Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι απλά να το προτείνετε.

Είναι αδιαμφισβήτητα κάτι τρομερά sexy. Δεν πρόκειται όμως για κάτι που αφορά καθαρά μόνο την σεξουαλική επαφή. Κάτω από το ζεστό νερό , όταν το απολαμβάνουμε μόνες μας, κάνουμε πολλές σκέψεις για την ζωή μας. Γιατί να μην τις μοιραστούμε μαζί με ένα ακόμα άτομο, το άτομό μας; Και όχι μόνο για κάτι σοβαρό. Μέσα στο μπάνιο έχουμε δώσει και τις μεγαλύτερες συναυλίες μας. Αν μοιραστείς αυτή την συνήθεια θα δεις πόση χαρά θα σας χαρίσει μια άκρως αστεία κατάσταση. Το γέλιο κάνει καλό στις σχέσεις! Μην το ξεχνάτε!

Όσο για εμάς, τις λίγο πιο ρομαντικές ψυχές.. Αν ένα φιλί στον λαιμό σας φτάνει στα ύψη, σκεφτείτε να το «κλέβετε» κάτω από το καυτό νερό.

Α! Και το πιο σημαντικό! Κάνει καλό στον πλανήτη μας. Μήπως σήμερα είναι η μέρα που θα αρχίσουμε να εξοικονομούμε νερό; Κάντε το slogan : “Save water, shower together!”

 

 

Νεότερα Άρθρα

Η σεξουαλική ζωή για μια γυναίκα στα 30

Her News

Sexting: Κάνει καλό σε ένα ζευγάρι;

HerNews ka

Σεξ: Τι πρέπει να κάνετε μόλις τελειώσει

Her News b