HerNews.gr
CELEBRITIES

Σμαράγδα Καρύδη: Ο δύσκολος αγώνας της κατά του κορονοϊού

Σμαράγδα Καρύδη-hernews

Η Σμαράγδα Καρύδη μίλησε ανοιχτά για την περιπέτεια της με τον κορονοϊό. 

Η ηθοποιός προχώρησε σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην εφημερίδα “Real News” σχετικά με το πώς βίωσε το γεγονός πως νόσησε από covid. 

Σμαράγδα Καρύδη-hernewsΠιο συγκεκριμένα, η γνωστή ηθοποιός εξομολογήθηκε στη δημοσιογράφο Νίκη Κώτσου ότι: 

“Ελπίζω να μην ξανακολλήσω, γιατί βλέπω ότι υπάρχει επαναμόλυνση και τρέμω να μην ξανακολλήσω, γιατί δεν πέρασα καλά. Είχα 39,5 και για μέρες ανέβαζα πυρετό, αλλά ευτυχώς δεν έπαθα κάτι άλλο, για να χρειαστεί να νοσηλευτώ, ούτε τα πνευμόνια μου πειράχτηκαν”.

Σμαράγδα Καρύδη-hernews

Η Σμαράγδα Καρύδη βίωσε μεγάλη αγωνία εκείνη την περίοδο της ζωής της.

Η ίδια τόνισε πως αισθανόταν λιγότερη μοναξιά σε αυτήν τη δύσκολη στιγμή, καθώς μια φίλη της νοσούσε από τον ιό. Έτσι, η ηθοποιός είχε παρέα, γιατί είχε πέσει ήδη αρκετά ψυχολογικά. Μάλιστα, η ίδια είχε αναφέρει χαρακτηριστικά πως:

“Το έψαχνα και πάρα πολύ και μετριόμουν όλη την ώρα με το οξύμετρο, γιατί με είχε πιάσει και αυτή η τρέλα. Ευτυχώς, ήμουν με μια φίλη μου, που. Μόλις το είχε περάσει και είπε ο γιατρός ότι μπορούμε να είμαστε μαζί κι έτσι δεν ένιωσα μοναξιά. Το πιο βαρύ με τον κορονοϊό είναι ότι είσαι σε μια πολύ άσχημη σωματικά κατάσταση. Και μόνος σου, δε μπορείς να έχεις έναν άνθρωπο να σε βοηθήσει. Ο Θοδωρής δεν κόλλησε, γιατί το καταλάβαμε εγκαίρως και έφυγε από το σπίτι”. 

Η Σμαράγδα Καρύδη είναι πολύ ενεργή σε όσα συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα και κυρίως σε θέματα που αφορούν το #Metoo. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αυτού ήταν η δήλωση της στον καναπέ του “MEGA Καλημέρα”. Η ίδια πήρε θέση για το κίνημα, τονίζοντας πως έπρεπε να αλλάξουν κάποια πράγματα, καθώς είπε χαρακτηριστικά πως: 

“Ήταν ώρα να γίνουν κάποια πράγματα. Πολλά χρόνια υποστήκαμε κακοποιητικές συμπεριφορές. Είναι καλό που γίνεται και ξεκαθαρίζει το πράγμα. Εγώ δεν έχω υποστεί κάποια παρενόχληση. Ωστόσο στη δουλειά μπούλινγκ έχω δει”. 

Νεότερα Άρθρα

Η Khloe Kardashian και ο Tristan Thompson είναι και πάλι χωρισμένοι

Her News

Δήμητρα Ματσούκα: “Αν είχα συναντήσει τον άνθρωπο με τον οποίον θα ήθελα να είμαι μαζί του, θα έκανα παιδί”

HerNewskl

Κάμερον Ντίαζ: «Θέλω να φτάσω τα 110 για να δω το παιδί μου να μεγαλώνει»

Her News