HerNews.gr
Ταξίδια

Solo Travelling: Πως θα σου αλλάξει την ζωή

Solo Travelling: Πως θα σου αλλάξει την ζωή

Τα ταξίδια είναι οι πιο όμορφες εμπειρίες της ζωής μας. Μας δίνουν την δυνατότητα να γνωρίσουμε νέους πολιτισμούς.

Να δούμε καινούργια τοπία, να δοκιμάσουμε τις κουζίνες του κόσμου. Μας παίρνουν για λίγο μακριά από την βαρετή καθημερινότητα. Έτσι κάνουμε ένα διάλειμμα από το άγχος , από τα προβλήματα , από την ίδια μας την κοινωνία. Τα ταξίδια γεμίζουν τις «μπαταρίες» μας και τις ψυχές μας. Συνήθως επιλέγουμε να ταξιδεύουμε με φίλους, με οικογένεια , με την σχέση μας γιατί θέλουμε τις ωραίες στιγμές να τις περνάμε με αυτά τα άτομα. Έχετε όμως σκεφτεί να ταξιδέψετε μόνοι σας; Είναι μια ανεπανάληπτη εμπειρία. Αυτά που θα σας δώσει το solo travelling θα σας συντροφεύουν για την υπόλοιπη ζωή σας.

Ελευθερία

Θα νιώσεις πιο ελεύθερη από ποτέ. Επιλέγεις αρχικά μόνη σου το μέρος. Βρίσκεσαι σε αυτό και έχεις την ελευθερία να πας όπου θες, να κάνεις ότι δραστηριότητα θέλεις, να φας όπου και ότι θέλεις, να ξυπνήσεις και να κοιμηθείς όποτε εσύ το θελήσεις. Να χαλαρώσεις, να τρέξεις από αξιοθέατο σε αξιοθέατο χωρίς να χρειαστεί να κάνεις υποχωρήσεις για κανέναν.

Μια ζωή χωρίς φοβίες

Είναι μέχρι να πάρεις την απόφαση να το κάνεις. Από εκεί και πέρα θα δεις ότι η ζωή σου θα αλλάξει. Το να είσαι εσύ και ο εαυτός σου σε ένα ταξίδι είναι από μόνο του μια πολύ θαρραλέα πράξη. Όταν όμως ολοκληρώσεις αυτό το ταξίδι, θα καταλάβεις ότι πλέον είσαι ικανή για όλα.

Νέες γνωριμίες

Όσο ταξιδεύεις μόνη σου, θα βρεις στον δρόμο σου πολλούς ανθρώπους. Μόνη θα έχεις και την ευκαιρία να τους γνωρίσεις και να κάνεις νέους φίλους που ποτέ δεν θα φανταζόσουν ότι θα είχες.

Φυσικά όλο αυτό χρειάζεται και την απαιτούμενη οργάνωση. Θα πρέπει να ψάξεις αρκετά πριν πάρεις την απόφαση να ταξιδέψεις μόνη σου. Σιγουρέψου ότι αν πας στο εξωτερικό θα πρέπει να ξέρεις πολύ καλά την γλώσσα και ότι θα έχεις ένα πλάνο για τα μέρη που θέλεις να επισκεφτείς. Εννοείται ότι είναι αναγκαίο να μένεις ασφαλής όπου και αν βρίσκεσαι(εσωτερικό και εξωτερικό).

Καλό ταξίδι! Have fun! 

Νεότερα Άρθρα

Θέλετε ήσυχες διακοπές; – Αποφύγετε τα πλήθη σε αυτά τα αραιοκατοικημένα ελληνικά νησιά

HerNews ka

9 μοναδικές εμπειρίες για τις διακοπές σου στα Μετέωρα

Her News

Αφιέρωμα του ιταλικού Vanity Fair στην Ελλάδα: Ιδανικός προορισμός για διακοπές last minute και εκτός τουριστικής αιχμής

Her News