HerNews.gr
CELEBRITIES

Τζούλια Νόβα: Έγινε για πρώτη φορά μανούλα!

Τζούλια Νόβα-hernews

H Τζούλια Νόβα πλέει σε πελάγη ευτυχίας.

Το μοντέλο- παρουσιάστρια έφερε στον κόσμο τον καρπό του έρωτα της με τον Μιχάλη Βιτζηλαίο.

Η Τζούλια Νόβα έγινε για πρώτη φορά μανούλα.

H ίδια είχε γνωστοποιήσει πως ήθελε να γεννήσει στο σπίτι της και η επιθυμία της πραγματοποιήθηκε, αφού γέννησε την Παρασκευή στο σπίτι.

Μάλιστα, όπως ανέφερε το “Τι λες τώρα”:

“Η Τζούλια Νόβα έγινε μανούλα. Ο σύζυγός της, Μιχάλης Βιτζηλαίος, πετούσε στον ουρανό. Ήταν παρών στον τοκετό. Η Τζούλια γέννησε στο σπίτι κι ήταν επιθυμία τους. Την έπιασαν οι πόνοι 4 τα ξημερώματα την Παρασκευή κι ενημέρωσαν τις μαίες να έρθουν. Έξι ώρες κράτησε η διαδικασία κι έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι” είπε χαρακτηριστικά η δημοσιογράφος Νάντια Ρηγάτου και πρόσθεσε ότι: “Μού έστειλε χθες το πρώτο μήνυμα μετά την εκπομπή και μού λέει γεννήσαμε με άπειρα θαυμαστικά. Είναι το πρώτο τους παιδί, είναι ενάμιση χρόνο μαζί κι ο έρωτάς τους ήταν τόσο ξαφνικός. Ενώ γέννησε την Παρασκευή, έχουν κρατήσει πολύ διακριτική στάση και δεν έχουν κάνει κανένα post”.

Τζούλια Νόβα-hernews

Η Τζούλια Νόβα γέννησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι, το οποίο είναι 3 κιλά και 100 γραμμάρια.

Στη φωτογραφία, η Τζούλια Νόβα φαίνεται πιο ευτυχισμένη από ποτέ με την κορούλα της αγκαλιά:
Δες τη δημοσίευση
Τζούλια Νόβα-hernews
Η Τζούλια Νόβα ανυπομονούσε για τον ερχομό του παιδιού της και ετοίμαζε εδώ και καιρό το παιδικό δωμάτιο. Μάλιστα, είχε αναφέρει η ίδια χαρακτηριστικά πως:

“Το δωμάτιο το έχουμε τελειώσει σχεδόν, θέλει μόνο κάποιες λεπτομέρειες… Λιγούρες έχω πάντα οπότε δε μπορώ να πω ότι αυτό είναι κάτι διαφορετικό. Πάντα τις είχα και τις έχω ακόμα. Μόνη μου ανεβαίνω πάνω και ανοίγω τα ντουλάπια και μασουλάω. Στον ύπνο δεν έχω πρόβλημα μόνο στο να σηκωθώ είναι λίγο δύσκολο”. 

 

Νεότερα Άρθρα

H Hailey Bieber ανέδειξε το πιο φυσικό μακιγιάζ της σεζόν!

HerNewskl

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: “Το GNTM ήταν σίγουρα αυτό που βρισκόταν περισσότερο κοντά σε εμένα”

HerNewskl

Βανέσα Αδαμοπούλου: Mιλάει πρώτη φορά για τον πρώην της Ιωάννη Παπαζήση!

HerNewskl