HerNews.gr
CELEBRITIES

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου τοποθετήθηκε στο θέμα με τον Στάθη Παναγιώτοπουλο: «Έχει συμβεί στην κοπέλα μου..»

Δημήτρης Αλεξάνδρου-hernews

O Δημήτρης Αλεξάνδρου ξέσπασε εναντίον του Στάθη Παναγιωτόπουλου.

Μεγάλη έκπληξη προκάλεσε στο πανελλήνιο οι αποκαλύψεις εναντίον του Στάθη Παναγιωτόπουλου. Πιο συγκεκριμένα κατηγορείται για κατηγορείται για revenge porn.

Μετά από αυτήν την αποκάλυψη, διακόπηκε η συνεργασία με το γνωστό σε όλους “Ράδιο Αρβύλα”. 

Όσα δήλωσε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου

Ο ίδιος ήταν φανερά εκνευρισμένος με αυτό το συμβάν, καθώς αυτό του έφερε μνήμες από το συμβάν της σύντροφο του, Ιωάννας Τούνη. Πιο συγκεκριμένα, η γνωστή influencer είχε περάσει μια έντονη περιπέτεια πριν λίγους μήνες.  Ένας πρώην σύντροφος της είχε διαρρεύσει βίντεο από προσωπικές τους στιγμές στο διαδίκτυο. Η ίδια είχε δηλώσει δημόσια ότι:

“Πριν από τρία χρόνια συνέβη αυτό η ιστορία. Βρέθηκα σε μία πολύ δύσκολη θέση, στην οποία ένιωσα ότι είμαι υποχρεωμένη να βγω να μιλήσω, γιατί όλοι μιλούσαν για κάτι που αφορούσε εμένα και εγώ το αποσιωπούσα. Όταν το είδα για πρώτη φορά δεν μπορείς να φανταστείς πως ίδια. Δεν ήξερα ότι υπάρχει αυτό το βίντεο”. 

Δημήτρης Αλεξάνδρου-hernews

Στη συνέχεια, η Ιωάννα Τούνη αποφάσισε να κινηθεί νομικά, ώστε να κατέβει το συγκεκριμένο βίντεο, καθώς είχε πει ότι: 

“Πήγα στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και κατέθεσα μήνυση. Πήρα αμέτρητα μηνύματα. Και από άντρες αλλά και από γυναίκες”. 

Έτσι, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου ξέσπασε κατά αυτών που προσπαθούν με αυτόν τον τρόπο να εκδικηθούν τις προηγούμενες σχέσεις τους, ανέφερε χαρακτηριστικά πως:

“Εγώ έχω τοποθετηθεί επί του θέματος επειδή έχει συμβεί στην κοπέλα μου. Εύχομαι αυτή τη φορά να θορυβηθεί περισσότερο ο κόσμος και να το ακούσουν πιο ψηλά. Επιτέλους να σταματήσει αυτό το φαινόμενο. Είναι άνανδρο. Όταν βλέπουμε τέτοιους ανθρώπους να κάνουν τέτοιες κινήσεις με προσβάλλει εμένα σαν άντρα. Δε θέλω να το συνεχίσω γιατί είμαι λίγο συγχυσμένος σε αυτό το κομμάτι. Εύχομαι η κοπέλα να δικαιωθεί. Όσοι τυχόν έχουν κάνει τέτοιο πράγμα εύχομαι πραγματικά να το πληρώσουν γιατί κάποια στιγμή και αυτοί θα γίνουν γονείς”.

Δημήτρης Αλεξάνδρου-hernews

Νεότερα Άρθρα

Justin Bieber: Ο Usher έδωσε νεότερα για την υγεία του τραγουδιστή

Her News

Παύλος Χαϊκάλης: Μέσω της αστρολογίας θα βοηθάω τις γυναίκες να τεκνοποιήσουν

Her News

Angelina Jolie πήρε θέση για τη βία κατά των γυναικών και το νομοσχέδιο

HerNewskl