HerNews.gr
Beauty LIFESTYLE

Sarah Jessica Parker: Το ιδανικό beauty look στην πρεμιέρα για γυναίκες άνω των 50

Η Sarah Jessica Parker είναι το απόλυτο fashion & beauty icon και αποτελεί έμπνευση για όλες μας.

H ηθοποιός έγινε για ακόμη μια φορά η πρωταγωνίστρια με την επιστροφή του πολυαναμένο reboot της σειράς των late ’90s. Όλες περίμεναν με ανυπομονησια να δουν τις στυλιστικές-beauty επιλογές της στη μεγάλη  πρεμιέρα. Η ίδια μας έχει χαρίζει αξέχαστες στιγμές ακόμη και τις πιο δύσκολες ώρες με τα αγαπημένα της Manolo Blahnik ψηλοτάκουνα.

Η Sarah Jessica Parker απέδωσε φόρο τιμής στη Carrie Bradshow.

Το τούλινο φόρεμα που επέλεξε και αγαπήσαμε όλοι από την πρώτη στιγμή φέρουν την υπογραφή του σχεδιαστή Oscar de la Renta. Οι γόβες ήταν SJP Collection. Ωστόσο, η αγαπημένη Carrie ήταν και θα είναι η βασίλισσα του beauty, και το πρότυπο για γυναίκες άνω των 50.

Η εμφάνιση της στην πρεμιέρα του ” And Just Like That” ήταν ανατρεπτική αφού αποφάσισε να αφήσει τις αγαπημένες μας μπούκλες της.

Sarah Jessica Parker-hernews

H διάσημη ηθοποιός αποφάσισε να φορέσει ένα προϊόν με dewy φινίρισμα για να προσθέσει extra λάμψη στην ήδη εκθαμβωτική της εμφάνιση. Με αυτόν τον τρόπο έδωσε μια δόση extra φρεσκάδας. Μην ξεχνάς πως τα matte foundation πολλές φορές αναδεικνύουν τις λεπτές γραμμες του προσώπου. Το ρουζ με ιριδίζουσα όψη απογείωσε το look της.

Θέλοντας να δώσει μια αίσθηση νεανικών και juicy χειλιών, ηSarah Jessica Parker προτίμησε ένα lip gloss. Όσο περνούν τα χρόνια, τόσο τα χείλη τείνουν να φαίνονται μικρότερα.

Sarah Jessica Parker-hernews

Όσον αφορά το hair look, η SJP επέλεγε να σταματήσει τις βαφές στα μαλλιά της και να αφήσει τις ασημένιες της τούφες να μοιάζουν με φυσικές αντάυγειες. Θα έλεγε κάνεις πως δημιούργησε μια νέα τάση που ακούει στο όνομα natural highlights.

Τέλος, το χτένισμα που επέλεξε ήταν πολύ κολακευτικό για εκείνη, προσδίδοντας ένα νοητό faux face lift. Ακόμη μια τάση για τις γυναίκες άνω των 50 στα μαλλιά. Τα πιασμένα πίσω μαλλιά σε ένα sleek top knot θα γίνουν από τα αγαπημένα σου.

 

 

 

Νεότερα Άρθρα

Εμμηνόπαυση:Τα καλύτερα προϊόντα για το δέρμα σας

Her News

Ρυτίδες στο μέτωπο: Πώς θα τις αντιμετωπίσετε άμεσα και αποτελεσματικά;

HerNewskl

Τριήμερο: Τρία απλά χτενίσματα για να υιοθετήσετε τις τρεις αυτές μέρες

HerNewskl