HerNews.gr
CELEBRITIES

Αντώνης Κανάκης σε πρώην Παναγιωτόπουλου: “Πόσο πολύ θα ήθελα να είχες έρθει να μας είχες βρει και να μας πει τι έχει συμβεί”

Ο Αντώνης Κανάκης θέλησε να πάρει θέση στο θέμα με τον Στάθη Παναγιώτοπουλο.

Αν και υπήρχαν πληροφορίες πως η σατιρική βραδινή εκπομπή “Ράδιο Αρβύλα” δε θα προβληθεί αυτήν την εβδομάδα λόγω των τελευταίων γεγονότων, τελικά βγήκε στον αέρα.

Αρχικά, ο Αντώνης Κανάκης μόλις πληροφορήθηκε το συμβάν αποφάσισε να απομακρυνθεί ο Στάθης Παναγιωτόπουλος από την εκπομπή του ΑΝΤ1.  Στη συνέχεια, ο παρουσιαστής έκανε μια κίνηση που εξέπληξε τους τηλεθεατές.

Αντώνης Κανάκης-hernews

Ο Αντώνης Κανάκης απευθύνθηκε στην πρώην σύντροφο του Στάθη Παναγιωτόπουλου.

Αρχικά θέλησε να ξεκαθαρίσει πως κανείς δε γνώριζε την κοπέλα. Στη συνέχεια, τόνισε πως:
“Βλέπουμε αστεράκια. Όταν αρχίζεις να συνειδητοποιείς ότι αυτό δεν είναι φάρσα, είναι χειρότερα τα πράγμα. Η ουσία αυτής της ιστορίας δεν είναι ότι είμαστε θύματα αυτής της ιστορίας. Δεν είναι αν θα συνεχιστεί το Ράδιο Αρβύλα. Το θύμα αυτής της ιστορίας είναι αυτή η κοπέλα. Μπαίνουμε στη θέση της και τι περνάει αυτή η κοπέλα, πόσο χυδαίο είναι αυτό το πράγμα. Kαι το δεύτερο είναι πώς θα το καταλάβει κάθε γονιός αν αυτό το πράγμα συνέβαινε στο κορίτσι μου από έναν άνθρωπο που 14 χρόνια καθόταν δίπλα μου. Δεν έτυχε να γνωρίσουμε ποτέ αυτή την κοπέλα ούτε έχουμε γνωρίζει ποτέ κάποια κοπέλα του

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό, η εκπομπή της Παρασκευής, 17 Δεκεμβρίου, είναι η τελευταία για φέτος. Αν δεν προβληθεί, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, η τελική απόφαση για τη συνέχιση ή όχι της εκπομπής θα ληφθεί από το νέο έτος”. 

Στάθης Παναγιωτόπουλος-hernews

Ο Αντώνης Κανάκης δε δίστασε να απευθυνθεί στην πρώην του Παναγιωτόπουλου, λέγοντας πως θα είναι στο πλευρό της σε αυτό που περνάει. Κλείνοντας της τόνισε πως:

“Την άκουσα μέσα σε αυτό το πράγμα να αισθάνεται άσχημα. Αγάπη μου σου λέω ότι δεν έχεις κανέναν λόγο να αισθάνεσαι άσχημα, μπράβο σου που το έκανες και πήγες και κινήθηκες νομικά άσχετα με το αν ακόμα περιμένεις μια απόφαση. Ο,τιδήποτε χρειαστείς είμαστε εδώ και το νιώθουμε σαν μια ανθρώπινη ανάγκη. Μπήκες στη διαδικασία να δηλώσεις ότι ο ίδιος σου είπε ότι δεν γνωρίζουμε για τη μήνυση. Πόσο πολύ θα ήθελα να είχες έρθει να μας είχες βρει και να μας πει τι έχει συμβεί. Η δικιά μας παράκληση είναι να γίνει μια αφορμή για να συζητηθεί πολύ έντονα αυτό το θέμα στο επίπεδο που πρέπει στους ανθρώπους που πρέπει να γίνουν αυτά που έπρεπε να γίνουν. Ώστε να μη βρεθεί κανένας σε παρόμοια θέση γιατί έχει ξεφύγει αυτή η κατάσταση”.

Νεότερα Άρθρα

Καγιά για Παπαγεωργίου: “Έληξε η παρεξήγηση και είναι όλα ωραία”

HerNewskl

Δήμητρα Ματσούκα: “Έφτασα στο σημείο να λυπάμαι για ό,τι ήμουν. Ευτυχώς ήρθε η εποχή του Instagram”

HerNewskl

Brad Pitt: « Πιστεύω ότι είμαι στο τελευταίο τρίμηνο της καριέρας μου»

Her News