HerNews.gr
Μόδα

Χριστουγεννιάτικα Δώρα – Τι να χαρίσεις στους αγαπημένους σου τα Χριστούγεννα;

Χριστουγεννιάτικα Δώρα..Τι να επιλέξω για τα αγαπημένα μου πρόσωπα;

Γράφει η Δέσποινα Κούκου – Μακρή

Η πιο όμορφη εποχή του χρόνου… πλησιάζει! Τα Χριστούγεννα είναι προ των πυλών και η ώρα αναζήτησης δώρων έχει φτάσει.

Τι δώρα όμως να αγοράσω για τους αγαπημένους μου;

Αν το καλοσκεφτούμε, η εύρεση δώρου δεν είναι καμία πολύπλοκη μαθηματική εξίσωση. Τα κοσμήματα αποτελούν μονόδρομο για Χριστουγεννιάτικο δώρο, αφού πέρα από μία τεράστια και ξεχωριστή κίνηση αγάπης παραμένουν αναλλοίωτα στον χρόνο και μαζί με αυτά και η πολύτιμη ανάμνηση από αυτή την στιγμή.

Τι πρέπει να λάβω υπόψη για την αγορά του ιδανικού κοσμήματος;

Το σημαντικότερο όλων είναι η προσωπικότητα του παραλήπτη. Ο κάθε άνθρωπος είναι μοναδικός, έχει το δικό του στυλ και γούστο. Όμως, δεν πρέπει να ξεχνάμε ποτέ ότι σημασία δεν έχει το κόστος του δώρου αλλά η κίνηση αγάπης που περικλείεται σε αυτό. Άλλωστε το πραγματικό μήνυμα των Χριστουγέννων είναι να δίνουμε αγάπη και να μοιραζόμαστε όμορφες οικογενειακές στιγμές.

Ποιο είναι το ιδανικό δώρο για τον καθένα;

Στην προ covid εποχή , περνούσαμε ώρες χαζεύοντας δώρα στα καταστήματα. Τώρα πια, η επιλογή ενός δώρου μπορεί να γίνει εύκολα και μέσω ιντερνέτ αποφεύγοντας τον συνωστισμό και έχοντας την πολυτέλεια του χρόνου για να μελετήσουμε με ηρεμία τις επιλογές που ανοίγονται μπροστά στα μάτια μας.

Το κοσμηματοπωλείο Μακρής και το ηλεκτρονικό μας κατάστημα www.makriskosmimata.gr σας δίνει την δυνατότητα να επιλέξετε δώρα για τον εαυτό σας και τους αγαπημένους σας, ανάμεσα σε αμέτρητα προϊόντα.

Δώρα για την γυναίκα

Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε χρυσά – λευκόχρυσα και ασημένια κοσμήματα. Κολιέ, σκουλαρίκια, βραχιόλια και δαχτυλίδια με Swarovski, ζιργκόν, σμαράγδια, ρουμπίνια και ζαφείρια, είναι μόνο μερικές από τις επιλογές. Για την σύζυγό σας μπορείτε να επιλέξετε κοσμήματα που αποτελούν ένα μικρό σετάκι και ανάλογα με το ποσό που θέλετε να διαθέσετε μπορείτε να το πάρετε ολόκληρο για τα Χριστούγεννα αλλά και μεμονωμένα, ανοίγοντας έτσι τον δρόμο για τα επόμενα δώρα σε επετείους, γενέθλια και γιορτές.

Για μία μοντέρνα γυναίκα, μπορείτε να επιλέξετε μοναδικά κοσμήματα από την κατηγορία fashion ενώ για την μητέρα σας υπέροχα και διαχρονικά κοσμήματα με μαργαριτάρια.

Μην ξεχνάτε την must επιλογή ενός ρολογιού σε οποιοδήποτε από τα τρία χρώματα (λευκό, κίτρινο, ροζ) που μπορεί να συμπληρώσει την εμφάνιση μιας γυναίκας σε καθημερινή βάση όσο και σε μία καλή περίσταση.

Για όσους δεν έχουν κάνει το επόμενο βήμα στην σχέση τους, τα Χριστούγεννα αποτελούν την τέλεια εποχή του χρόνου για μία ξεχωριστή και ανεπανάληπτη πρόταση γάμου. Μονόπετρα χρυσά και λευκόχρυσα, δαχτυλίδια με μαργαριτάρια και χρωματιστές πέτρες, είναι μερικές από τις επιλογές που σίγουρα θα καταπλήξουν και θα σας χαρίσουν το πολυπόθητο «ναι».

Δώρα για τον άνδρα

Ένα καθημερινό ρολόι είναι η καλύτερη επιλογή αλλά για έναν μοντέρνο άντρα, λάτρη της τεχνολογίας σας προτείνουμε τα νέα υβριδικά ρολόγια. Είναι ένα δώρο που παρέχει πολλές επιλογές στον αποδέκτη και θα εκτιμηθεί δεόντως.

Επίσης, μπορείτε να διαλέξετε έναν διαχρονικό χρυσό ή ατσάλινο σταυρό καθώς και μία όμορφη και μοντέρνα χειροπέδα.

Μην ξεχνάτε ότι για όσους προσέχουν ιδιαίτερα το στυλ τους, ένα ζευγάρι μανικετόκουμπα θα τους βοηθήσει να την απογειώσουν.

Τέλος, ένα χρήσιμο και συμβολικό δώρο για τους μπαμπάδες, εκτός της επιλογής του ρολογιού, αποτελούν τα στυλό.

Δώρα για τους μικρούς μας φίλους

Όμορφα και πρακτικά ρολογάκια, αναλογικά ή ψηφιακά, αποτελούν μία χρήσιμη λύση για δώρο τόσο σε αγόρια όσο και σε κορίτσια.

Στα κορίτσια μπορείτε, επίσης, να διαλέξετε ένα όμορφο ζευγάρι σκουλαρίκια ή ένα βραχιόλι από μία μεγάλη ποικιλία που διαθέτει το ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

Αν, παρόλη την περιήγησή σας στο e-shop μας, δεν ξέρετε τι δώρο να επιλέξετε, το κατάστημά μας σας δίνει την επιλογή της «δωροκάρτας», η οποία μπορεί να εξαργυρωθεί τόσο ηλεκτρονικά όσο και με την παρουσίας σας στο φυσικό μας κατάστημα. Θα χαρούμε πολύ να σας εξυπηρετήσουμε. Για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνιση, επικοινωνήστε μαζί μας και ακολουθήστε μας στο instagram @makris_kosmimata.

Σας ευχόμαστε Καλά Χριστούγεννα και με το καλό ο Νέος Χρόνος!

Νεότερα Άρθρα

Jennifer Lopez: Αυτός είναι ο λόγος που ντύθηκε ξανά νύφη!

HerNewskl

IDIL: Αυτές είναι οι 5 κομψές μίνιμαλ τσάντες για κάθε γκαρνταρόμπα

Her News

Emily Ratajkowski: Έκανε την πιο εντυπωσιακή εμφάνιση φορώντας τη μεγαλύτερη τάση του 2023

HerNews ka