HerNews.gr
Μόδα

French Girls: Το denim που λατρεύουν οι fashion bloggers

French girls-hernews

Τα French girls έχουν σχέση αγάπης με τον χώρο της μόδας και το αποδεικνύουν με κάθε ευκαιρία. Tα instagram posts τους είναι η απόδειξη αυτού, αλλά και το Pinterest.

Οι Γαλλίδες έχουν αδυναμία στα denim και όλες οι French fashion influencers τα εντάσσουν στην καρνταρόμπα τους σε κάθε περίσταση. Ποια είναι τα cuts/ washes που προτιμούν;

French girls-hernews

Τα French girls προτιμούν τα Levi’s 501.

Αν πιστεύεις πως οι Γαλλίδες θυμίζουν Sex and the City ή Carrie Bradshaw, ήρθαν να σε διαψεύσουν. Ένα από τα αγαπημένα τους fashion items είναι τα denims. Μάλιστα, τα συνδυάζουν με απλά T-shirts και blazers. Άλλωστε, πόσα κομμάτια μπορείς να βρεις στη ντουλάπα σου που ανήκουν στη δεκαετία του 1870;

H απάντηση είναι αυτονόητη. Ένα denim άκρως διαχρονικό και ταυτόχρονα μοντέρνο είναι η τάση της παριζιάνικης μόδας. Τα French girls έχουν “ρίξει” τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με τις στιλιστικές επιλογές του και δεν τις αδικούμε. 

Φορώντας ένα τέτοιο denim με ένα chic blazer και oxfords και κρατώντας ένα glam top και χρωματιστές γόβες στο αμάξι σου για τη βραδινη σου έξοδο..Τα denims Levi’s 501 θα σε σώσουν για κάθε περίσταση της καθημερινότητας σου. 

French girls-hernews

Και όμως είναι ο πιο “γαλλικός” τρόπος να το εντάξεις στο στιλ σου γρήγορα και απλά χωρίς να έχεις απαραίτητα γνώσεις πάνω στη μόδα. 

Πώς φορούν τα French girls το jean τους τους χειμερινούς μήνες;

  • Τζιν με λευκό teddy coat, μαύρα μποτάκια και χρωματιστή τσάντα.
  • Με πλεκτές μπλούζες και oxfords.
  • Με μαύρο παλτό, πουλόβερ και sneakers.
  • Mε χρωματιστό πουκάμισο και παλτό
  • Με tweed σακάκι + μποτάκια

Υπάρχουν πολλοί τρόποι να συνδυάσεις το jean σου. Όμως, το πιο σημαντικό είναι πως θα αναβαθμίσει το προσωπικό σου στιλ ακόμη και τις μέρες που δεν είσαι σε mood για stylish outfits. Κάνοντας διαφορετικούς συνδυασμούς, δίνεις στο στιλ σου διαφορετική προσέγγιση κάθε φορά. 

Απογείωσε το look σου γρήγορα και απλά με το ιδανικό denim, like French girls. 

Νεότερα Άρθρα

Γιάννα Αγγελοπούλου: Η εντυπωσιακή εμφάνιση της στην Εθνική Πινακοθήκη

Her News

Yamamay: Η καλοκαιρινή συλλογή που «αγκαλιάζει» τη θάλασσα!

Her News b

Τα HOFF έρχονται πρώτη φορά στην Ελλάδα!

Her News