HerNews.gr
Ψυχολογία

Η πεθερά σου , η καλύτερή σου φίλη!

Η πεθερά σου , η καλύτερή σου φίλη!

Πότε θα σταματήσουμε να είμαστε προκατειλημμένες για την σχέση μας με τις πεθερές ( ακόμα και με τις εν δυνάμει πεθερές ) ; Μπορεί κάποτε να κλαίγαμε από το γέλιο με την ανεπανάληπτη σειρά του mega «7 ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ» , αλλά…  Όταν έρχεται η στιγμή να γνωρίσουμε την δική μας, καλό θα είναι να σκεφτόμαστε πως ήταν απλώς μια τηλεοπτική σειρά.

Και γιατί να μην έχεις καλές σχέσεις με την μαμά του συντρόφου σου; Είναι η γυναίκα που ανάθρεψε τον άνθρωπο σου , άρα για να σου αρέσει εκείνος τότε μάλλον κάτι καλό έκανε και εκείνη τόσα χρόνια. Και σε διαβεβαιώνω , στο πρόσωπο της μπορεί να βρεις μια φίλη που θα την έχεις δίπλα σου σε όλα, σαν μια δεύτερη μαμά.


Να είσαι πάντα ευγενική μαζί της (όπως πρέπει να είμαστε και με όλους τους ανθρώπους ) και να μην φοβάσαι ότι δεν θα σε συμπαθήσει. Αν είσαι ο εαυτός σου, δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα.

Και αν βρίσκεις δύσκολο τον τρόπο να δεθείς μαζί της υπάρχουν πολλοί τρόποι για να το πετύχεις, και εμείς είμαστε εδώ για να σου τους πούμε.

Ρώτα την για την ζωή της

Κάθε άνθρωπος έχει την δική του ιστορία. Αυτές οι ιστορίες μας είναι και αυτές που χτίζουν την προσωπικότητα μας. Και τι πιο όμορφο από μια κουβέντα από καρδιάς για την ζωή μιας γυναίκας.. ;

Ζήτα την συμβουλή της

Αν βρίσκεσαι σε μια δύσκολη στιγμή, γιατί να μην ζητήσεις την συμβουλή της; Είναι και εκείνη δικός σου άνθρωπος πλέον, και θέλει το καλύτερο για το παιδί της, άρα κατ’ επέκταση και για εσένα.. Και θα λάβεις μια σωστή συμβουλή, και εκείνη θα το εκτιμήσει!

Πέρνα χρόνο μαζί της

Ο καλύτερος τρόπος για να δεθείς με έναν άνθρωπο είναι ο ποιοτικός χρόνος που περνάτε μαζί. Πρότεινε της να μαγειρέψετε μαζί, να πάτε για ψώνια, να πάτε μια βόλτα, η ακόμα και να κάτσετε να πιείτε έναν καφέ οι 2 σας.

Ελπίζω όλες όσες διαβάζετε αυτό το άρθρο να χτίσετε την πιο όμορφη σχέση με την πεθερά σας!

Νεότερα Άρθρα

Κατάθλιψη: Μάθε ό,τι χρειάζεσαι

Her News b

Αλλάξτε τη ζωή σας αυτόν τον μήνα και ανανεωθείτε

Her News

Άγχος: Ποιo επάγγελμα αυξάνει περισσότερο το στρες

Her News b