HerNews.gr
Μόδα

Καλσόν: Τα must-have σχέδια για να εντυπωσιάσεις στις γιορτές!

Τα καλσόν είναι το item εκείνο που θα αναβαθμίσει την εμφάνιση σου. Ο χειμώνας του 2022 επιτάσσει fancy καλσόν και τις ψηλές κάλτσε να βρίσκονται στο επίκεντρο τις συζητήσης όλων των it girls. Στο κατάστημα NINA SHOP βρήκαμε τα ωραιότερα καλσόν της εποχής και σας δίνουμε ιδέες για το πως να είστε chic και γοητευτική!

καλσόν-hernews

Η πιο λαμπερή, chic και χειμωνιάτικη εκδοχή του εαυτού σου συνοδεύεται με stylish tights.

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και ακόμη δεν έχεις βρει τη λεπτομέρεια εκείνη στο outfit σου, που θα σε κάνει να ξεχωρίσεις και να τραβήξεις όλα τα βλέμματα πάνω σου.

καλσόν-hernews

Aπόβαλε τη μονοτονία από τις στιλιστικές σου επιλογές και κάντο όπως τα French girls! Τα καλσόν θα είναι η πρωταγωνιστές της χρονιάς και κυρίως τις γιορτινές μέρες. Δεν πρέπει να ξεχάμε πως τα tights είναι ένα ξεχωριστό κομμάτι της high fashion.

καλσόν-hernews

Tα fancy tights είχαν κάνει έντονη την παρουσία τους στον χώρο της μόδας. Πιο συγκεκριμένα όταν η Virgine Viard, στην επίδειξη για τη νέα συλλογή του οίκου Chanel AW20. Επέλεξε για τα τα μοντέλα της διαφανή καλσόν με το logo του οίκου.

Φυσικά, και τα διχτυωτά διαφανή καλσόν είναι must-have, τα οποία μπορείς να τα συναντήσεις και στη συλλογή του Saint Laurent. 

καλσόν-hernews

Από την άλλη πλευρά, το κλασικό μονόχρωμο μαύρο καλσόν βρίσκεται δικαίως στην πρώτη γραμμή της μόδας και είναι approved από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές της μόδας.
καλσόν-hernews

Ποιοι είναι οι πιο θηλυκοί συνδυασμοί σε καλσόν για τους λάτρεις της μόδας;

καλσόν-hernews

Εκτός από τα μονόχρωμα tights, μπορείς να επιλέξεις διαφορετικές εκδοχές που θα είναι εξίσου μοναδικές, όπως είναι τα tights με ραφή ή με σχέδιο πουά.

καλσόν-hernews

Με ξεχωριστά φιναρίσματα, το καλσόν σου μπορεί να δημιουργήσει ένα statement αποτέλεσμα.

Aν θέλεις να μεταμορφώσεις ακόμη και ένα απλό outfit, τότε σου προτείνουμε κάλεσε με διακριτική δαντέλα ή matte καλσόν σε μπλε ή καφέ αποχρώσεις. Είσαι έτοιμη να υποδεχθείς τη νέα χρόνια με το πιο geek look; Τότε, προτίμησε λεπτά καλσόν ή με pattern (πουα). Μπορείς να τα συνδυάσεις με ένα party dress, ψηλές γόβες ή πέδιλα!

καλσόν-hernews

Όσον αφορά τις καθημερινές σου εμφανίσεις, τότε τα tights είναι ο ιδανικός συνδυασμός μοκασίνια. Mια εξίσου τάση στο legwear είναι, όπως αναφέραμε, οι over the knee κάλτσες.

καλσόν-hernews

Oι οver the knee κάλτσες ήταν τάση και τον χειμώνα του 2021 και θα παραμέινουν για μία ακόμη χρονιά, επιστρέφοντας δυναμικά. Αν δεν έχεις χρόνο να συνδυάσεις τα αξεσουάρ σου, το συγκεκριμένο item θα σου δώσει τη λύση. Με ποιον τρόπο; Κάνει ακόμη και το πιο απλο look να φαντάζει fancy.

καλσόν-hernews

Αναβάθμισε το glam look σου τις γιορτές και εντυπωσίασε τους πάντες με τις στιλιστικές του επιλογές και τα υπέροχα καλσόν από  !

καλσόν-hernews

Τα ωραιότερα καλσόν για κάθε σου εμφάνιση, θα βρείς στο κατάστημα NINA SHOP !

https://www.ninashop.gr/

Μυκάλης 30, Νέα Σμύρνη

Τηλ: 210.9324.142

Facebook: https://www.facebook.com/Ninashopneasmirni

Instagram: https://www.instagram.com/ninashopunderwear/

Νεότερα Άρθρα

Ζενεβιέβ Μαζαρί: Έκανε την πιο ανατρεπτική εμφάνιση στην πρεμιέρα της Barbie

HerNewskl

Kendall Jenner: Ποζάρει τόπλες για τη νέα καμπάνια εσωρούχων του Calvin Klein

HerNews ka

Πάμελα Άντερσον: Η νέα καμπάνια της είναι ένα γράμμα αγάπης στις καναδικές ρίζες της

HerNews ka