HerNews.gr
CELEBRITIES

Κατσούλης για Παναγιωτόπουλο: “Τι έπαθε ο Στάθης; Τι λέτε μωρέ; Πλάκα κάνετε τώρα”

Κρατερός Κατσούλης-hernews

Ο Κρατερός Κατσούλης δε μπόρεσε να κρύψει την έκπληξη του στο θέμα με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο.

Στην πρεμιέρα “Σμύρνη μου αγαπημένη” βρέθηκε ο ηθοποιός Κρατερός Κατσούλης και προχώρησε σε σημαντικές δηλώσεις. Πιο συγκεκριμένα δημοσιογράφος τον ρώτησε για τις καταγγελίες που έχουν γίνει εις βάρος του Στάθη Παναγιωτόπουλου.

Ο Κρατερός Κατσούλης δε γνώριζε την υπόθεση του Παναγιωτόπουλου. 

 Κρατερός Κατσούλης-hernews

Πρώτη φορά που πληροφορήθηκε για όσα συνέβησαν, ήταν τη συγκεκριμένη στιγμή μπροστά στην κάμερα και δεν πίστευε σε αυτά που άκουσε και δε θέλησε να πάρει θέση. 

Όσα συνέβησαν με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο 

Ο Στάθης Παναγιώτοπουλος δημοσιοποίησε πορνογραφικού υλικού του ίδιου και μιας κοπέλας χωρίς τη συγκατάθεσή της. Ο ίδιος ζήτησε δημόσια “συγγνώμη” και από τους συναδέλφους του από το “Ράδιο Αρβύλα” και από την ίδια την κοπέλα. Αν και ο ίδιος αποχώρησε από την εκπομπή, η εκπομπή προβλήθηκε κανονικά. 

Επίσης, ο Αντώνης Κανάκης μίλησε ανοιχτά για αυτό το θέμα και εξήγησε για ποιον λόγο βγήκε η εκπομπή στον “αέρα”. Μάλιστα είπε πως:

“Ο λόγος που βγήκαμε σήμερα είναι γιατί δεν θεωρούμε ότι μπορεί να συμβαίνει όλο αυτό και εμείς να μην είμαστε εδώ. Δεν γίνεται αυτό το πράγμα. Νιώθουμε και δεν ταιριάζει σε εμάς, στο ποιοι είμαστε και γενικότερα είναι κάτι που εν μας αρέσει να συμβαίνει αυτό το πράγμα, άμεσα έμμεσα μας αφορά και εσύ να είσαι κάπου αλλού. Αυτό είναι το ένα”. 

Στάθης Παναγιωτόπουλος-hernews

Από την άλλη πλευρά, ο Κρατερός Κατσούλης δεν πίστευε όσα άκουγε για τον Στάθη Παναγιώτοπουλο και θεώρησε πως οι δημοσιογράφοι του κάνουν κάποιος είδους αστείο. Για αυτόν τον λόγο και γεμάτος έκπληξη ο ίδιος έσπευσε να τους απαντήσει πως: 

“Ποιου Παναγιωτόπουλου; Τι έπαθε ο Στάθης; Τι λέτε μωρέ; Πλάκα κάνετε τώρα. Δε το ξέρω αυτό το πράγμα κι επειδή είναι πολύ σοβαρό θα μου επιτρέψετε να ενημερωθώ πρώτα και οτιδήποτε άλλο να το σχολιάσω γιατί αυτό τώρα μου λέτε κάτι που είναι…” 

 

 

 

Νεότερα Άρθρα

Μαρία Καλάβρια: “Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου έχει ήθος, ήμασταν τρία χρόνια μαζί”

HerNewskl

3η φορά γάμος: Παντρεύτηκε η Κόρτνεϊ Καρντάσιαν και ο Τράβις Μπάρκερ

Her News

Σταματίνα Τσιμτσιλή: “Δε σε νοιάζουν τα νούμερα τηλεθέασης αλλά χάρη σε αυτά κατάφερες να εξελιχθείς”

HerNewskl