HerNews.gr
CELEBRITIES

Μαίρη Συνατσάκη: “Βαρέθηκα να συμβουλεύουμε τα νέα κορίτσια. Ας συμβουλέψουμε τα νέα αγόρια”

Μαίρη Συνατσάκη-hernews

H Μαίρη Συνατσάκη τοποθετήθηκε ανοιχτά στο θέμα με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο.

Στην εκπομπή “Πρωινό” η Μαίρη Συνατσάκη θέλησε να εκφράσει τη δική της γνώμη στις εξελίξεις που σχετίζονται με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο. Αρχικά, απολογήθηκε δημόσια και μέσα από την εκπομπή “Ράδιο Αρβύλα” ο Αντώνης Κανάκης. 

Η Μαίρη Συνατσάκη φανερά ενοχλημένα θέλησε να πάρει θέση.

Η ίδια τόνισε πως από όλη αυτήν την ιστορία, το μοναδικό θετικό στοιχείο είναι πως βγήκε στην επιφάνεια ο όρος “revenge porn”. Πιο συγκεκριμενα, ανέφερε στον Ισίδωρο Φίκαρη πως:

“Το μόνο ευχάριστο σε αυτή την ιστορία είναι ότι μιλάμε πια για τα πράγματα με το όνομά τους πια. Λέμε revenge porn. Λέμε όρους, μαθαίνουμε ορολογίες, βγαίνουμε μπροστά σε κάμερες. Όσο άβολο κι αν είναι λέμε αυτό είναι φοβερά κατακριτέο και φρικτό. Αυτό είναι το μοναδικό που με κάνει να αισιοδοξώ ότι μπαίνουμε σε μία άλλη εποχή που πια δεν στοχοποιείται το θύμα, αλλά παίρνει τη θέση που του αρμόζει ο θύτης”. 

Φυσικά, η Μairiboo μίλησε για τη στάση του Αντώνη Κανάκη απέναντι στον πρώην συνεργάτη του, υπογραμμίζοντας πως “ήταν πολύ ειλικρινής η θέση των ανθρώπων, δεν κρύφτηκαν, μίλησαν με ειλικρίνεια για ένα πράγμα που τους έφερε σε δύσκολη θέση και εκείνους”. 

Μαίρη Συνατσάκη-hernews

Η Μαίρη Συνατσάκη εξομολογήθηκε πως έχει βρεθεί σε πολύ δύσκολη θέση, όταν ανακάλυψε μια σκοτεινή πλευρά ενός κοντινού της προσώπου. Μάλιστα, προσέθεσε πως:

“Εμένα μου έχει συμβεί στη δική μου ζωή, ένας πολύ κοντινός μου άνθρωπος μετά από χρόνια να αποκαλυφθεί ένα πολύ σκοτεινό κομμάτι της συμπεριφοράς του και όχι απλά έπεσα από τα σύννεφα, αλλά ταράχτηκε όλο μου το σύμπαν. Πολλές φορές ακόμα και στο σπίτι ενός ανθρώπου να είσαι, δε μπορείς να τα ξέρεις όλα. Δεν μου φαίνεται παράλογο να μην γνώριζαν» συμπλήρωσε στη συνέχεια η YouTuber”

Όταν ρωτήθηκε για τη συμβουλή που θα έδινε σε μια νέα κοπέλα, εκείνη αρκετά έντονα είπε πως “βαρέθηκα να συμβουλεύουμε τα νέα κορίτσια. Ας συμβουλέψουμε τα νέα αγόρια. Έλεος! Πρέπει να συμβουλέψουμε τα αγόρια για το πώς θα βλέπουν ισότιμα τα κορίτσια”.

Νεότερα Άρθρα

Mαρία Ιωαννίδου: “Έχω πέσει θύμα βιασμού, αν σας πω ονόματα θα ανατριχιάσετε”

HerNewskl

Κόρτνεϊ Καρντάσιαν: Ο γιατρός είπε να πίνω το σπέρμα του Τράβις συστηματικά

Her News

Britney Spears: Κυκλοφορεί βιβλίο με αποκαλύψεις που θα σοκάρουν

Her News