HerNews.gr
ΣΧΕΣΕΙΣ - ΣΕΞ

Το τεστ για να καταλάβεις αν αξίζει η σχέση σου

Έχεις παρατηρήσει σίγουρα ότι όταν δίνουμε συμβουλές για τα θέματα των άλλων για την σχέση που έχουν οι φίλες μας σκεφτόμαστε απόλυτα λογικά και βρίσκουμε την λύση,  όταν όμως πρόκειται για δικά μας θέματα, ειδικά στα ερωτικά τότε σαν να τυφλωνόμαστε και να μην ξέρουμε τι κάνουμε.   

Αυτό συμβαίνει για έναν πολύ συγκεκριμένο λόγο. Ο λόγος είναι ότι σταματάμε να σκεφτόμαστε με τη λογική, γιατί εμπλεκόμαστε συναισθηματικά και αφήνουμε το συναίσθημα που πάντα είναι πιο έντονο να μας καθοδηγεί. Το συναίσθημα είναι πιο έντονο επειδή είναι πιο σπάνιο και δυστυχώς πολλές φορές μπορεί να μας καθοδηγήσει και λάθος. 

 

Αν λοιπόν σου είναι και σένα τόσο δύσκολο να σκεφτείς τα πράγματα λογικά όταν βρίσκεσαι σε μία σχέση και δεν ξέρεις αν πρέπει να σταματήσεις και δεν ξέρεις αν πρέπει να φύγεις τότε θα σου πω ένα που λέει απλό κόλπο, ένα τεστ που μπορείς να κάνεις για να καταλάβεις αν πρέπει να παραμείνεις ή όχι. 

Σκέψου λοιπόν αυτό το πρόσωπο που βρίσκεσαι μαζί του, όταν το σκέφτεσαι πως είναι το πρόσωπο σου;  Είναι σφιγμένο, είναι αγχωμένο, είναι πιεσμένο είναι θλιμμένο; Ή είναι χαρούμενο;  Εκεί λοιπόν βρίσκεται και η απάντηση για το αν πρέπει να συνεχίσεις ή να σταματήσεις κάτι. 

Αν τις περισσότερες φορές που σκέφτεσαι το άτομο που σε διαφέρει είσαι στεναχωρημένη και σου προκαλεί μόνο ένα προβληματισμό μέσα στη μέρα δεν αξίζει να ασχοληθείς άλλο.

Και να θυμάσαι τα πράγματα είναι απλά πάντα απλά και μόλις βγεις λιγκ έξω από την ιστορία και δεις ολόκληρη την εικόνα θα το καταλάβεις κι εσύ.  

Νεότερα Άρθρα

Σεξ: Τι ντρέπονται να ρωτήσουν οι άνδρες

Her News

Πρωινό σεξ: Όσα θες να ξέρεις

Her News

Musterbation: Αφαίρεσε τα ‘’πρέπει’’ κατά τη σεξουαλική πράξη

Her News