HerNews.gr
CELEBRITIES

Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους: “Νομίζω ότι για να φτάσεις και να πεις ότι έφυγε από πάνω σου ένα βάρος, θέλει δουλειά”

H Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους εξέφρασε την άποψη της για το κίνημα #Metoo.

H Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους βρέθηκε  στον καναπέ του “Στούντιο 4” για να εκφράσει δημόσια την άποψη της με άφορμη τα όσα συνέβησαν με τον Στάθη Παναγιώτοπουλο.

Η γνωστή ηθοποιός μίλησε στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο για την προσωπική της ζωή, αλλά και τις δυσκολίες που βίωσε στην καριέρα της. 

Η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους μίλησε ανοιχτά   για το #Metoo

Πιο συγκεκριμένα η ίδια τόνισε πως η αλλαγή στη νοοτροπία δε θα γίνει φανερή στη δική της τη γενιά, αλλά των παιδιών της, αφού τώρα γίνονται οι αλλαγες. Επίσης είπε πως: 

“Η κοινωνία αλλάζει αλλά θέλει πολλή δουλειά. Νομίζω τώρα είμαστε στη δουλειά. Τα παιδιά μας και τα παιδιά των παιδιών μας πιστεύω θα δουν την αλλαγ. “Κάνεις μια πράξη ασχέτως μελλοντικού αποτελέσματος. Δεν τον κάνεις για να αλλάξει η κοινωνία. Το κάνεις για εσένα”.

Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους-hernews

Φυσικά, η ίδια δε μπορούσε να μην αναφερθεί, όταν ρωτήθηκε, για τη δική της καταγγελία. Σκεπτόμενη είπε πως μια τέτοια εξομολόγηση/ καταγγελία, την κάνει κανείς πρωτίστως για τον εαυτό του. Με αυτόν τον τρόπο μπορεί να εξελιχθεί.  Αναλυτικότερα υπογράμμισε ότι:
“Όταν το κάνεις για εσένα γιατί οφείλεις να το κάνεις. Όχι στον εαυτό σου σε άλλες γυναίκες και άλλους ανθρώπους”. 
Τα συναισθήματα που έχει πλέον η ηθοποιός θεωρεί πως είναι αποτέλεσμα της αλλαγής αυτής και είναι φυσιολογικά. Για αυτόν τον λόγο, προσπαθώντας να εξηγήσει στους παρουσιαστές της εκπομπής είπε χαρακτηριστικά ότι:
 “Ένα πολύ μικρό κομμάτι είμαι εγώ. Δεν αισθάνομαι κάτι γιατί είμαι ακόμα στην εξέλιξη. Για να φτάσεις να αισθανθείς πρέπει να ολοκληρωθεί. Είναι ακόμα πολύ νωρίς. Γενικά ακόμα είναι πολύ νωρίς”.
https://hernews.gr/?s=Παπαχαραλάμπους-hernews
Στη συνέχεια, η ηθοποιός θέλησε να τονίσει τα συναισθήματα εκείνα που την ώθησαν να μιλήσει, για αυτόν τον λόγο ανέφερε πως:
“Νομίζω ότι για να φτάσεις και να πεις ότι έφυγε από πάνω σου ένα βάρος, θέλει δουλειά, θέλει διαδρομή, δεν γίνεται τόσο απλά. Απλά επειδή το είπες. Η απάντηση στο «γιατί τώρα;» είναι το «γιατί τώρα γίνεται»! Γιατί τώρα ακούω κάποιος”.

Νεότερα Άρθρα

Ανθή Βούλγαρη: “Ψήνομαι στον πυρετό, έχω φοβερό πόνο στα κόκαλα”

HerNewskl

Demy: Ένα πρόβλημα υγείας την αφήνει “εκτός” Survivor!

HerNewskl

H Dakota Jonson έκανε μία iconic φωτογράφιση λίγο πριν την ταινία του Netflix!

HerNewskl