HerNews.gr
CELEBRITIES

Βίκυ Χατζηβασιλείου: “Οι πολύχρονες καριέρες μπορεί να καταστραφούν σε μια νύχτα! Κακοτοπιές παραμονεύουν παντού!”

Βίκυ Χατζηβασιλείου-hernews

H Βίκυ Χατζηβασιλείου δε θέλησε να κρυφτεί και εξέφρασε ανοιχτά τη γνώμη της στο θέμα του Στάθη Παναγιωτόπουλου. 

Η γνωστή παρουσιάστρια σχολίασε έντονα την επικαιρότητα και τα όσα συνέβησαν με τη δημοσιοποίηση των καταγγελιών εις βάρος του πρώην παρουσιαστή. 

Βίκυ Χατζηβασιλείου-hernews

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου έστειλε το δικό της μήνυμα.

Πιο συγκεκριμένα η ίδια αναφέρθηκε μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο instagram στη μήνυση που είχε γίνει χρόνια πριν. Επίσης, μίλησε για το γεγονός πως το συγκεκριμένο περιεχόμενο είχε αναρτηθεί εδώ και δέκα χρόνια, τονίζοντας πως:

“Ο Παναγιωτόπουλος είχε κανάλι με σεξιστικό περιεχόμενο ( σύμφωνα με την καταγγελία της παθούσης) επί 10 ολόκληρα χρόνια! (Κι αυτό είναι καταγεγραμμένο στη δικογραφία εδώ και διετία!) Επίσης στους κύκλους της Θεσσαλονίκης, μιλούν για γνωστή και μακροχρόνια αήθη και σεξιστική συμπεριφορά εκ μέρους του. Μήπως κάποιοι κοιμούνται με τα τσαρούχια? Ή μάλλον για την ακρίβεια, με τα…άρβυλα;”

Βίκυ Χατζηβασιλείου-hernews

Επίσης, η παρουσιάστρια προσέθεσε ότι “ενώ η συγκεκριμένη μήνυση έχει γίνει από το ’19, στο μεταγενέστερο διάστημα ο δράστης ανέβασε κι άλλο βίντεο με το θύμα. Πότε θα αποκτήσει αντανακλαστικά το ποινικό δίκαιο της χώρας. Έτσι αφήνει την όποια κοπέλα, ή το όποιο θύμα, να εκτίθεται επί μακρόν και άβουλα σε δημόσια θέα. Έρμαιο των εκδικητικών ή σεξιστικών κινήτρων του κάθε διαταραγμένου; Ακόμη και να καταδικαστεί σε τεράστιο χρηματικό ποσό για ηθική βλάβη της παθούσης. Γiα μένα-ως ποινικολόγο (και φοβούμαι και για την ίδια) η βλάβη της είναι ανήκεστος!Οι άνθρωποι που έχουν δημόσιο λόγο και δημόσια άποψη, έχουν και μεγαλύτερη ευθύνη! Μήπως τα κανάλια (τα ΜΜΕ γενικότερα), θα πρέπει να έχουν πιο βαθιά κριτήρια για το ποιόν των ανθρώπων που τους αναθέτουν εκπομπές? Διότι η φράση του Ιούλιου Καίσαρα στη δεύτερη σύζυγό του Πομπηία Σύλλα “ή γυναίκα του Καίσαρα δεν αρκεί να είναι τίμια αλλά και να φαίνεται” , εν προκειμένω λειτουργούσε σε αντιστροφή: Η “γυναίκα” του Καίσαρα, φαινόταν τίμια αλλά δεν ήταν!” 

Νεότερα Άρθρα

Γιώργος Καράβας- GNTM: “”Στα σχόλια κάποιου βλέπεις και την αισθητική του”. 

HerNewskl

Δέσποινα Βανδή: Η 1η ανάρτηση μετά το διαζύγιο με τον Ντέμη Νικολαΐδη

Her News b

Κιμ Καρντάσιαν: Το υπέροχο πάρτι γενεθλίων που ετοίμασε για την κόρη της Νορθ

Her News