HerNews.gr
Μόδα

Αυτές τις γιορτές επιλέγουμε τα ωραιότερα sneakers απο τη HOFF!

Βρίσκόμαστε σε Χριστουγεννιάτικο κλίμα και διάθεση, αλλά δεν ξέρουμε τι να επιλέξουμε να φορέσουμε τις ημέρες των γιορτών; Μα φυσικά τα sneakers απο τη HOFF! Η φρενίτιδα που γίνεται παγκοσμίως με αυτά τα παπούτσια, ήρθε και στην Ελλάδα, πως λοιπόν να αντισταθούμε;

Αυτές τις γιορτές επιλέγουμε τα ωραιότερα κομμάτια της HOFF ! Η εταιρία Διγαλάκης έχει όλη τη συλλογή που μας εμπνέει για τις χριστουγεννιάτικες – και όχι μόνο – εμφανίσεις μας!

Η HOFF έχει όλα όσα ψάχνεις για τα φετινά δώρα, αλλά και για τις ενδυματολογικές επιλογές σου. Οι προτάσεις είναι πολλές και για κάθε τύπο γυναίκας. Τα HOFF έχουν όλα όσα αναζητούσες για τα φετινά δώρα μιας και δεν θυμίζουν σε τίποτα τα συνηθισμένα. Μοντέρνα, σύγχρονα και ιδαίτερα, τα  sneakers αυτά θα ταιριάξουν τέλεια στην καθημερινότητα σου.

Έχοντας πουλήσει περισσότερα από 350.000  sneakers  σε περισσότερες από 70 χώρες,  η HOFF  συνεχίζει να ξεπερνά τις νέες προκλήσεις στο κάθε μας βήμα.

Είναι το all-day παπούτσι που μπορείς να φοράς από το πρωί για καφέ με το τζιν και το oversized παλτό σου, μέχρι το βράδυ, μεφόρεμα ή την δερμάτινη φούστα και το one shoulder μπλουζάκι, απολαμβάνοντας το ποτό σου. 

Την υπέροχη collection θα βρεις τόσο στα καταστήματα όσο και online, από την εταιρία Διγαλάκης.

Η νέα συλλογή της HOFF χαρακτηρίζεται από ένα δυναμικό, casual chic αέρα. Ότι πρέπει για τις γιορτές!

Τα ιδιαίτερα sneakers μας δίνουν βήμα, σίγουρο και αποφασιστικό. Τα δημιουργικά σχέδια είναι εμπνευσμένα σε εμβληματικά μέρη από όλο τον κόσμο και προσελκύουν πελάτες από κάθε γωνιά του πλανήτη. Με τα HOFF θα περπατήσεις.. σε όλο τον κόσμο!

Ανακαλύψτε τα  Sneaker της HOFF στο https://www.digalakis.com/brands/hoff καθώς και στα καταστήματα  DIGALAKIS Stores: 

Digalakis Group:
Αποκλειστική διάθεση Longchamp, Aigner, Castañer, Lancaster, Högl, Pretty Ballerinas, United Nude, Pourchet και Les Tropeziennes σε Ελλάδα και Κύπρο.
Σύνταγμα: Πανεπιστημίου 5

Κηφισιά: Παναγίτσας 6
Λευκωσία: Κουμανούδη 1 ΑΒ & Στασικράτους
Τηλ. Επικοινωνίας: +30 210 00 88 000

www.digalakis.com

Νεότερα Άρθρα

Cindy Crawford: Ποζάρει με μαύρο φόρεμα Versace κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας του Λονδίνου

HerNews ka

Τι να φορέσω στο ρεβεγιόν; Tα πιο γιορτινά σύνολα

Her News

Kendall Jenner: Φόρεσε το πιο ονειρικό & must φόρεμα για το Πάσχα

HerNews ka