HerNews.gr
Διεθνή

Ben Affleck: “Ήμουν παγιδευμένος στον γάμο μου. Θα έπινα ακόμα αν ήμουν με την Garner”

Ben Affleck-hernews

O Ben Affleck έκανε μια σπάνια εξομολόγηση σχετικά με τον γάμο του με τη Jennifer Garner.

Ο ίδιος είχε δηλώσει πως αν συνέχισε να μένει μαζί της, θα συνέχιζε το ποτό. Ωστόσο, το κοινό των social media προχώρησε σε πολύ αρνητικούς σχολιασμούς εναντίον του, αφού υπερασπίστηκε την πρώην σύζυγο του ηθοποιού.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Howard Stern τόνισε πως πρέπει και οι δύο να σέβονται ο ένας τον άλλον και ταυτόχρονα να νοιάζονται για τα παιδιά τους, καθώς αυτά είναι προτεραιότητα.  Αυτό που του προκαλεί ιδιαίτερα εκνευρισμό είναι όταν σχολιάζουν την οικογένεια του.

Ben Affleck-hernews

Ο ηθοποιός δήλωσε σχετικά με το διαζύγιο τους ότι:

“Ένας λόγος που γιατί άρχισα να πίνω ήταν επειδή ήμουν παγιδευμένος. Δεν μπορώ να φύγω εξαιτίας των παιδιών μου, αλλά δεν είμαι χαρούμενος, τι κάνω;.  Και αυτό που έκανα ήταν να πίνω ένα μπουκάλι scotch και να κοιμάμαι στον καναπέ, κάτι που αποδείχθηκε ότι δεν ήταν η λύση. Δώσαμε χρόνο, πήραμε μια απόφαση, απομακρυνθήκαμε. Ο γάμος μας απέτυχε. Αυτό συμβαίνει. Αγαπάω και σέβομαι κάποιον, αλλά δεν θα συνεχίσω να είμαι παντρεμένος μαζί του. ίχαμε στιγμές έντασης; Είχαμε διαφωνίες για την κηδεμονία; Ήταν δύσκολα όλα αυτά για εμάς; Θυμώσαμε; Ναι. Αλλά κατά βάθος, υπήρχε σεβασμός μεταξύ μας. Το ήξερα ότι ήταν καλή μαμά. Ελπίζω να ξέρει ότι ήμουν καλός μπαμπάς. Έπρεπε να γίνω νηφάλιος, κι αυτό το ήξερα και το αναγνώριζα”. 

Ben Affleck-hernews

Πώς αντέδρασε η JLo στις δηλώσεις του Ben Affleck;

Ο ηθοποιός είναι μετά από 17 χρόνια χωρισμού, ξανά με την Jenifer Lopez και οι δύο τους δεν κρύβουν τον έρωτα τους. Ωστόσο, σύμφωνα με την Page Six, η Jlo δε μπόρεσε να κρύψει τη δυσαρέσκεια της όσον αφορά τα σχόλια του συντρόφου της. Η ίδια έχει μπλεχτεί στη συγκεκριμένη υπόθεση χωρίς να το θέλει.

Τι δήλωσε το στενό περιβάλλον του ζευγαριού;

Οι φίλοι τους δήλωσαν ανοιχτά πως “έχει γνωρίσει τη Jennifer Garner. Προσπαθεί να τη γνωρίσει καλύτερα και τα παιδιά του Ben. Ήταν απερίσκεπτο και αλαζονικό από μέρος του”.

 

 

 

 

Νεότερα Άρθρα

Πρίγκιπας Χάρι – Μέγκαν Μαρκλ: Το παλάτι “αγνοεί” επιδεικτικά τα γενέθλια της μικρότερης κόρης τους Λίλιμπετ

HerNews ka

Γαλλία: Δείπνο «φιλίας» στις Βερσαλλίες από τον Μακρόν στο βρετανικό βασιλικό ζεύγος

HerNews ka

Ρον Σεφάς Τζόουνς: «Έφυγε» από τη ζωή ο βραβευμένος με Emmy ηθοποιός σε ηλικία 66 ετών

HerNews ka