HerNews.gr
Διεθνή

Μπόρις Τζόνσον: Βάπτισε με ελληνικό όνομα την νεογέννητη κόρη του

Ο πρωθυπουργός της Βρετανίας, Μπόρις Τζόνσον, και η σύζυγός του Κάρι βάπτισαν την κόρη τους, επιλέγοντας ελληνικό όνομα!Το κοριτσάκι πήρε το όνομα Ρόμι Άιρις Σάρλοτ Τζόνσον, ονόματα που συνδέονται και με τις δύο οικογένειές τους.

Η Κάρι Τζόνσον είπε ότι το Ρόμι επελέγη, διότι ήταν το όνομα της θείας της Ρόζμαρι, ενώ το Άιρις είναι εμπνευσμένο από το ελληνικό Ίρις, που ισοδυναμεί με ουράνιο τόξο και το Σάρλοτ ήταν το όνομα της μητέρας του Μπόρις Τζόνσον, που απεβίωσε φέτος τον Σεπτέμβριο.

Η Ρόμι είναι το δεύτερο παιδί του Μπόρις Τζόνσον με τη νέα σύζυγο του, μετά τον γιο τους Γουίλφρεντ, που γεννήθηκε τον Απρίλιο του 2020.

«Καλώς ήρθες στον κόσμο αγαπημένη Ρόμι» έγραψε η Κάρι Τζόνσον σε ένα μήνυμα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αναφερόμενη στην κόρη της, που γεννήθηκε σε νοσοκομείο του Λονδίνου, στις 9 Δεκεμβρίου.

Η Κάρι αποκάλυψε περισσότερες λεπτομέρειες για το παιδί της, λέγοντας πως «ο Γουίλφρεντ πειράζει τα μαλλιά της μικρής του αδελφής, της δίνει φιλιά και παίζει δίπλα της σε περίπτωση που θέλει να παίξει και αυτή μαζί του».

Ο 57χρονος Μπόρις Τζόνσον είχε παντρευτεί άλλες δύο φορές και αποφεύγει να δηλώσει πόσα παιδιά έχει αποκτήσει.

Με τη δεύτερη σύζυγό του, τη δικηγόρο Μαρίνα Γουίλερ, έχουν τέσσερα παιδιά.

Το Φεβρουάριο του 2020, ο Μπόρις και η Κάρι Σίμοντς ανακοίνωσαν ότι αρραβωνιάστηκαν και οτι πρόκειται να παντρευτούν. Ο πρωθυπουργός της Βρετανίας είχε παντρευτεί τη μνηστή του Κάρι Σίμοντς με μυστικό γάμο στον καθεδρικό ναό του Γουεστμίνστερ , σύμφωνα με ανακοίνωση από το  πρωθυπουργικό γραφείο. 

Νεότερα Άρθρα

Amber Heard: Έρευνα την ανέδειξε από τις πιο όμορφες γυναίκες του κόσμου

HerNewskl

Βασίλισσα Ελισάβετ: Στη βασιλική κρύπτη η σορός της – Τέλος εποχής

Her News

Τόνι Μπένετ: «Έφυγε» από τη ζωή ο θρυλικός τραγουδιστής σε ηλικία 96 ετών

HerNews ka