HerNews.gr
Ελλάδα

Αυτά τα Χριστούγεννα το Mega στηρίζει την Ένωση «Μαζί για το Παιδί»

Αυτά τα Χριστούγεννα το Mega στηρίζει την Ένωση «Μαζί για το Παιδί». Από τη Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου έως και την Παρασκευή 7 Ιανουαρίου κάλεσε στο 19805 από σταθερό ή κινητό τηλέφωνο, ή στείλε με SMS τη λέξη «ΜΑΖΙ»

Φέτος τις γιορτές, στο πλαίσιο της εταιρικής του υπευθυνότητας, το MEGA βρίσκεται στο πλευρό της κοινωνίας και ενώνει τις δυνάμεις του με την Ένωση «Μαζί για το Παιδί».

Στόχος τους είναι να ενισχύσουν τις οικογένειες που δυσκολεύονται να εξασφαλίσουν τη σίτιση των ανήλικων παιδιών τους.

Από τη Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου έως και την Παρασκευή 7 Ιανουαρίου κάλεσε στο 19805 από σταθερό ή κινητό τηλέφωνο, ή στείλε με SMS τη λέξη «ΜΑΖΙ». Με αυτό τον τρόπο φροντίζεις κι εσύ για τη σίτιση οικογενειών με ανήλικα παιδιά οι οποίες αντιμετωπίζουν τη φτώχεια και τον κοινωνικό αποκλεισμό.

Για ακόμη περισσότερους τρόπους οικονομικής ενίσχυσης μπορείς να επισκεφτείς το παρακάτω link: www.supportmazi.gr/mazistisgiortes21.

Αυτές τις γιορτές το MEGA στηρίζει την Ένωση «Μαζί για το Παιδί».

Γιατί κάθε παιδί, αξίζει να είναι παιδί!

Χρεώσεις

· 2,60€ ανά κλήση από σταθερό τηλέφωνο με ΦΠΑ και τέλος σταθερής τηλεφωνίας

· 2,48€ ανά κλήση από κινητό τηλέφωνο με ΦΠΑ και επιπλέον επιβάρυνση με 12% ή 15% ή 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ

· 2,50€ ανά SMS με ΦΠΑ από όλα τα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας και επιπλέον επιβάρυνση 12% ή 15% ή 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ

Γραμμή παραπόνων: 210 7482690

Λίγα λόγια για το πρόγραμμα σίτισης της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί»

Στο πρόγραμμα σίτισης εντάσσονται οικογένειες με ανήλικα παιδιά βάσει εισοδηματικών κριτηρίων, έπειτα από παραπομπή από δήμους και άλλες κοινωνικές υπηρεσίες φορέων και ιδρυμάτων προς την Ένωση «Μαζί για το Παιδί». Η κοινωνική

υπηρεσία της Ένωσης ιεραρχεί τα αιτήματα για υποστήριξη και εντάσσει στο πρόγραμμα οικογένειες, βάσει αξιοκρατικών κριτηρίων, ακολουθώντας διαφανείς διαδικασίες.

Στο πρόγραμμα εντάσσονται, για 6 μήνες, οι οικογένειες με τη μεγαλύτερη ευαλωτότητα, ανεξαρτήτως εθνικότητας, θρησκείας και πολιτικών πεποιθήσεων. Οι συγκεκριμένες οικογένειες, κατά τη διάρκεια 6 μηνών, λαμβάνουν διατακτικές τροφής από την κοινωνική υπηρεσία του «Μαζί για το Παιδί» καθώς και δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη μέσω της Γραμμής 11525 και του Συμβουλευτικού Κέντρου της Ένωσης.

Το 2020, με τη δική σας βοήθεια, η Ένωση «Μαζί για το Παιδί» κατάφερε να εντάξει σε πρόγραμμα σίτισης 533 ωφελούμενους, εκ των οποίων 294 παιδιά.

Λίγα λόγια για το «Μαζί για το Παιδί»

Το «Μαζί για το Παιδί» ξεκίνησε να λειτουργεί στην Ελλάδα το 1996. Πρόκειται για μια ένωση μη κερδοσκοπικών σωματείων και ιδρυμάτων, που εργάζονται για την ευημερία περισσότερων από 30.000 παιδιών κάθε χρόνο. Κύριος στόχος της Ένωσης είναι να προσφέρει βοήθεια σε παιδιά και νέους που αντιμετωπίζουν τη φτώχεια, την αναπηρία, την κακοποίηση και την αρρώστια.

To 2016 τιμήθηκε με το Αργυρό Μετάλλιο της Ακαδημίας Αθηνών για την κοινωνική της προσφορά, ενώ το 2019 έλαβε βραβείο BRAVO για την ενεργοποίηση χιλιάδων πολιτών στο πλαίσιο της δράσης της «Ίσες ευκαιρίες για τα παιδιά: Δράσεις για την Υγεία και την Παιδεία σε ακριτικές περιοχές της Ελλάδας».

Νεότερα Άρθρα

Καιρός: Έρχονται χιόνια την Κυριακή προειδοποιούν μετεωρολόγοι-Που θα χιονίσει;

HerNews ka

Λειψοί: Απαγορεύουν τις πισίνες για εξοικονόμηση νερού

HerNews ka

Κολωνάκι: Πήδηξε από τον 3ο όροφο έχοντας στην αγκαλιά του 100.000 ευρώ – Σώθηκε γιατί προσγειώθηκε σε τέντα

Her News b