HerNews.gr
CELEBRITIES

Χριστίνα Ορφανίδου: “Στη μήνυση συμπεριλαμβάνονται και οι δύο κοπέλες που τον βοήθησαν να με ξεφτιλίσει”

Χριστίνα Ορφανίδου-hernews

Η Χριστίνα Ορφανίδου αναφέρθηκε ξανά στο βίντεο που είχε διαρρεύσει με τις προσωπικές της στιγμές.

Η πρώην παίκτρια του ριάλιτι Big Brother, μίλησε στη εκπομή της Ελένης Τσολάκη για το revenge porn. Η ίδια έχει υπάρξει θύμα, καθώς ο σύντροφος της μαζί με άλλες δύο κοπέλες δημοσίευσαν βίντεο με προσωπικές της στιγμές.

Η πορεία του δικαστηρίου για την Χριστίνα Ορφανίδου

Όσον αφορά την πορεία του δικαστηρίου σχετικά με τη συγκεκριμένη περίπτωση, αποκάλυψε πως “εδώ και τρία χρόνια το δικαστήριο παίρνει αναβολή. Έκανα μηνύσεις, βγήκα στα κανάλια, τίποτα. Η πολιτεία δεν θεωρεί σοβαρό έγκλημα αυτό που βίωσα» εξομολογήθηκε προσθέτοντας με πηγμή πως «θέλω το revenge porn να γίνει κακούργημα”.

Χριστίνα Ορφανίδου-hernews

Eπίσης, η Χριστίνα Ορφανίδου έκανε μια αναδρομή στις παράνομες δραστηριότητες που συμμετείχε ο πρώην σύντροφος της, ενώ υπογράμμισε πως:

“Ο τότε σύντροφος μου είχε μπλέξει με παράνομες δραστηριότητες και του είχα πει «ή θα ξεκόψεις ή θα χωρίσουμε». Πηγαίναμε για γάμο, μέναμε μαζί με τους γονείς του. Δεν με άκουσε και το πήρα απόφαση. Εκείνος θέλησε να με εκδικηθεί, επειδή τον άφησα. Το χειρότερο ήταν πως στην δημοσίευση ανάρτηση του ροζ βίντεο τον βοήθησαν και δύο γυναίκες”.

Στη συνέχεια, η ίδια δε δίστασε να αποκαλύψει πως η μήνυση που έχει κάνει δεν αφορά μόνο τον πρώην της, αλλά και τις δύο κοπέλες που τον είχαν βοηθήσει τότε. Πιο συγκεκριμένα είπε χαρακτηριστικά πως:

“Στην μήνυση που έχω κάνει συμπεριλαμβάνονται και οι δύο κοπέλες. Πρόκειται για την επόμενη σύντροφο του, μετά από εμένα, μαζί μια φίλη τους. Τον βοήθησαν να με ξεφτιλίσει”. 

 Χριστίνα Ορφανίδου-hernews

Η πρώην παίκτρια του Μεγάλου Αδερφού, βίωσε πολύ δύσκολες στιγμές εκείνη την περίοδο και πλέον θέλει να μιλήσει ανοιχτά για αυτές. Έτσι, ανέφερε ότι: 

“Έχω περάσει πολύ άσχημα, έχω βρεθεί σε απόγνωση. Με κατηγόρησαν μέχρι και ότι διέρρευσε το βίντεο σε συνεργασία με την παραγωγή του Big Brother για να γίνω γνωστή”.

Νεότερα Άρθρα

Demi Lovato: Ο δύσκολος δρόμος της απεξάρτησης και ο πόνος που της προκάλεσε

HerNewskl

Chiara Ferragni: Μάθε τον τρόπο να κάνεις τις πιο stylish μπούκλες!

HerNewskl

Βίκυ Χατζηβασιλείου: “Οι πολύχρονες καριέρες μπορεί να καταστραφούν σε μια νύχτα! Κακοτοπιές παραμονεύουν παντού!”

HerNewskl