HerNews.gr
Ελλάδα

Έλαμψαν στο Χριστουγενιάτικο Φιλανθρωπικό Gala των Αθηναΐδων

Το Χριστουγενιάτικο Φιλανθρωπικό Gala των Αθηναΐδων πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 11 Δεκεμβρίου στο Ξενοδοχείο Intercontinental όπου στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία.

Πλήθος καλεσμένων φίλων των Αθηναΐδων παρεβρέθηκαν στην καθιερωμένη γιορτή για φιλανθρωπικό σκοπό!

Η πρόεδρος των Αθηναΐδων, Ρένα Βασιλάκη, φρόντισε να είναι όλα στην εντέλεια για μια λαμπερή εορταστική βραδιά.

Ο επίτιμος καλεσμένος της βραδιάς του Φιλανθρωπικού Gala των Αθηναΐδων που τιμήθηκε για την τεράστια προσφορά του ήταν ο Δρ. Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης, ο θεμελιωτής της Ρομποτικής Χειρουργικής στην Ελλάδα και ένας από τους πλέον πρωτοπόρους διεθνώς.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Άδωνις Γεωργιάδης-Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, ο Τάκης Θεοδωρικάκος-Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, ο Γραμματέας Οργανωτικού της Ν.Δ. Στέλιος Κονταδάκης, ο Πρόεδρος του ΕΒΕΠ Βασίλης Κορκίδης, καθώς και εκλεκτοί πολιτικοί και επιχειρηματίες που στηρίζουν το έργο των Αθηναΐδων!

Τι είναι οι Αθηναΐδες:
Ο σκοπός των Αθηναΐδων είναι να προωθήσουν και να ενισχύσουν τους θεσμούς του Ελληνισμού, της Εκπαίδευσης, της Φιλανθρωπίας, της Κοινωνικής Ευθύνης και της Οικογένειας.

Υποστηρίζουν παιδιά που δεν έχουν τη δύναμη να υπερασπιστούν τον εαυτό τους αλλά και τους ανθρώπους της τρίτης ηλικίας. Συντονίζουν ενέργειες που έχουν πολιτιστικό και κοινωνικό χαρακτήρα, στην προσπάθειά τους να διαδώσουν το μήνυμα του Ελληνισμού, αλλά και επιστημονικές ημερίδες με σκοπό την ενημέρωση και την πρόληψη.

Κάθε χρόνο οι Αθηναϊδες βραβεύουν μια σημαντική προσωπικότητα που έχει διαπρέψει στις φιλανθρωπικές δράσεις και την κοινωνική προσφορά!

Νεότερα Άρθρα

«Πρόεδρε θέλω Selfie»: Έτσι ζήτησε φωτογραφία με τον πρωθυπουργό κρατώντας πλακάτ

Her News b

Πάτρα: Συγκλονιστικές αποκαλύψεις από το «Φως στο Τούνελ» – Έρχονται συνταρακτικές εξελίξεις

Her News

Seajets: Ανακοίνωσε εκπτώσεις στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια

HerNews ka