HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Ο Πάνος Κιάμος έβαλε φωτιά στο J2US-Έκλεισε η φωνή του Κοκλώνη από το πολύ τραγούδι

Καλεσμένος στο J2US βρέθηκε ο Πάνος Κιάμος το βράδυ του Σαββάτου στο πρόγραμμα του Alpha.

Ο αγαπημένος ερμηνευτής πρόσφερε ένα απολαυστικό πρόγραμμα μεγάλης διάρκειας με όλες τις επιτυχίες που έχει χαρίσει τα τελευταία χρόνια στο κοινό του.

Ο Νίκος Κοκλώνης υποδέχτηκε τον «αιώνιο έφηβο» όπως χαρακτήρισε τον Πάνο Κιάμο, λέγοντας ότι τον παρακαλούσε να έρθει να τραγουδήσει στο J2US για τρεις σεζόν!

Ο Πάνος Κιάμος εμφανίστηκε λαμπερός και χαμογελαστός στο J2US, τραγουδώντας τις επιτυχίες που έχουμε λατρέψει μέσα στα χρόνια.

Όπως ήταν λογικό, στο πλατό επικράτησε πανικός τόσο από τους θεατές όσο και από τον παρουσιαστή και παραγωγό του μουσικού σόου, Νίκο Κοκλώνη και την κριτική επιτροπή.

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος, ωστόσο, ο Νίκος Κοκλώνης έπρεπε να ευχαριστήσει τον καλεσμένο του J2US και να πει δυο λόγια μαζί του στη σκηνή.

Η φωνή του Νίκου Κοκλώνη στο J2US είχε όμως κλείσει, καθώς τραγούδησε και διασκέδασε πολύ, όσο ο Πάνος Κιάμος ερμήνευε τα τραγούδια του.

«Να σου πω ότι εμείς σε ευχαριστούμε γιατί δεν καθίσαμε κάτω, χορεύαμε και έκλεισε η φωνή μου…».«Συγνώμη για την φωνή που ακούτε… Θα την φτιάξω. Τραγουδούσα τα τραγούδια σου από κάτω. Έκλεισε η φωνή μου; Θα την ανοίξω τώρα, μην σκάτε» τόνισε με γέλιο, συνοδεία διαφορετικής φωνής, ο Νίκος Κοκλώνης στο J2US!

Νεότερα Άρθρα

Σάσα Μπάστα: «Ο Άγιος Εφραίμ έσωσε τον αδελφό μου από τον θάνατο – Έίχε 1% πιθανότητα να ζήσει»

HerNews ka

Κορίνα Τσοπέη: «Ευτυχώς που με άφησε ο πρώτος μου άντρας γιατί γνώρισα μετά τον έρωτα της ζωής μου»

HerNews ka

MasterChef Spoiler: Αυτός ο παίκτης αποχωρεί

Her News b