HerNews.gr
Ζώδια

Ζώδια: Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 19 έως 25 Δεκεμβρίου

Ζώδια: Διαβάστε τις προβλέψεις για τα ζώδια από 19/12 έως 25/12.

Μάθετε τις προβλέψεις της εβδομάδας για όλα τα ζώδια, από την αστρολόγο μας, Εύη Κατσέλη!

ΚΡΙΟΣ(21 Μαρ-20 Απρ)

Αυτή την εβδομάδα, τα ζώδια του Κριού θέλετε να επεκταθείτε όσο πιο πολύ μπορείτε. Θέλετε να κάνετε ένα ταξίδι στο εξωτερικό και δεν αποκλείεται να τα καταφέρετε. Πολύ πιθανόν να σας απασχολήσουν νομικά θέματα. Προς το τέλος της εβδομάδας θα ήθελα να ασχοληθείτε λίγο παραπάνω με τα παιδιά ή τον ερωτικό σας σύντροφο και να περάσετε μαζί τους κάποιες στιγμές που θα σας χαλαρώσουν. Έτσι θα νιώσετε σίγουρα καλύτερα.

ΤΑΥΡΟΣ(21 Απρ-20 Μαί )

Αυτή η εβδομάδα για κάποιους από εσάς θα είναι αρκετά πιεστική και θα θελήσετε να κάνετε την ανατροπή. Δεν αντέχετε άλλη πίεση και θέλετε να ελευθερωθείτε από κάποια δεσμά που σας πνίγουν. Εστιάστε μου λίγο παραπάνω στη εργασία σας προς το τέλος της εβδομάδας και θα βρείτε τις λύσεις που ψάχνετε για ένα καλύτερο κλίμα μέσα στο χώρο που εργάζεστε. Ήρθε η ώρα τα ζώδια του Ταύρου να ζητήσετε αυτό που θέλετε επιτέλους.

ΔΙΔΥΜΟΣ(21 Μαί -21 Ιούν )

Και αυτή την εβδομάδα θα έχετε κάποια νεύρα παραπάνω. Θα σας πρότεινα να ηρεμήσετε και να μην το φτάσετε στα άκρα αν θέλετε να κρατήσετε τις ισορροπίες με τη σχέση σας ή τους συνεργάτες σας.

Προσπαθήστε να μείνετε λίγο παραπάνω στο σπίτι σας για να ηρεμήσετε και κάντε πράγματα που σας ευχαριστούν. Αρκετοί είστε εσεις που θέλετε να επεκταθείτε και γιατί όχι, να κάνετε ένα ταξίδι στο εξωτερικό. Τώρα θα σας δοθούν ευκαιρίες να το πραγματοποιήσετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ(22 Ιούν -22 Ιουλ)

Αυτή την εβδομάδα θα εχετε οικονομικές απολαβές από μια συνεργασία και δεν αποκλείεται να σας θυμηθούν άτομα από το παρελθόν που είχατε σχέσεις μαζί τους. Για κάποιο δικό τους λόγο σας θυμήθηκαν και προφανώς με ένα τρόπο θα ταραχτείτε. Μην κάνετε καμία κίνηση και περιμένετε να ανοίξουν τα χαρτιά τους. Τα ζώδια του Καρκίνου άλλωστε, πάντα έχετε μια ιδιαίτερη σχέση με το παρελθόν σας και σπάνια το αφήνετε οριστικά πίσω σας.

ΛΕΩΝ(23 Ιουλ-22 Αυγ)

Για άλλη μια φορά ο κλοιός στενεύει για τα ζώδια του Λέοντα. Είναι σαν να τα έχει βάλει το σύμπαν μαζί σας. Τώρα προσπαθείτε να αφουγκραστείτε τα μηνύματα που θέλει να σας δώσει και μην κάνετε πως δεν καταλαβαίνετε, γιατί είμαι σχεδόν σίγουρη ότι ξέρετε τι πρέπει να κάνετε άσχετα αν δεν το θέλετε. Παρόλα αυτά, το σύμπαν σας δίνει και χαρές με τα παιδιά ή τον ερωτικο σας σύντροφο για να ισορροπήσουν οι ενέργειες και να παίρνετε κάποιες ανάσες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ(23 Αυγ-22 Σεπ)

Μια ιδιαίτερα ευνοϊκή βδομάδα για τους αδέσμευτος καθώς υπάρχουν πολλές προοπτικές να προκύψει ένας έρωτας που θα σας ενθουσιάσει και συγχρόνως θα σας φτιάξει κατά πολύ τη διάθεση. Τα ζώδια της Παρθένου, μην αρνηθείτε προτάσεις που θα σας γίνουν για εξόδους. Πολύ πιθανόν να ανοίξετε το σπίτι σας για γιορτές και να πρέπει να τρέξετε λίγο παραπάνω για να τα προλάβετε όλα. Μην αγχώνεστε γιατι θα τα καταφέρετε είσαστε καλοί στην οργάνωση.

ΖΥΓΟΣ(23 Σεπ-20 Οκτ)

Και αυτή την εβδομάδα θα έχετε αρκετή εύνοια στο να περάσετε όμορφα, να διασκεδάσετε και ταυτόχρονα σας προκύπτει και ένας έρωτας από το πουθενά. Αυτό που πρέπει να αποφύγετε είναι κάποιες εμμονές που πιθανόν να εχετε με την οικογένεια σας και το σπίτι σας. Προσπαθήστε να ξεφύγετε από αυτό και εστιάστε μόνο στα ευχάριστα μηνύματα που θα λάβετε και στο πως να περάσετε πραγματικά καλά .

ΣΚΟΡΠΙΟΣ(21 Οκτ-22 Νοε)

Αυτή την εβδομάδα θα έχετε κάποια έξοδα παραπάνω και αυτό να σας προβληματίσει. Όμως θα σας δοθούν ευκαιρίες να επικοινωνήσετε με κόσμο, να πάρετε ευχάριστα νέα και να έρθετε πιο κοντά με πολύ δικά σας άτομα. Για τα ζώδια του Σκορπιού, αυτές οι γιορτές θα είναι πολύ οικογενειακές και αν υπήρχαν τυχόν ρήξεις τώρα είναι η στιγμή που θα τα μπορέσετε να τα ξαναβρείτε και να έρθετε πιο κοντά.

ΤΟΞΟΤΗΣ(23 Νοε-21 Δεκ)

Αυτή η εβδομάδα σας βρίσκει να εχετε εστιάσει λίγο παραπάνω στο ερωτικό σας σύντροφο ή στα παιδιά σας. Προσπαθείτε να τους φέρετε κοντά σας και να περάσετε κάποιες στιγμές ιδιαίτερες μαζί τους. Τα ζώδια του Τοξότη θα ήθελα να είστε λιγότερο νευρικοί και πιεστικοί και να μην βγάζετε τόση ένταση. Προς το τέλος της εβδομάδας θα καταφέρετε να κλείσετε κάποιες πολύ ευνοϊκές επαγγελματικές συμφωνίες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ(22 Δεκ-22 Ίαν )

Αυτή την εβδομάδα θα σας απασχολήσουν θέματα παιδιών και ερωτικών συντρόφων. Προσοχή μόνο, να μη μπείτε σε παιχνίδια εξουσίας αλλά και εμμονής. Δεν αποκλείεται και η επιστροφή ενός ατόμου από το παρελθόν που είχατε ερωτικές επαφές μαζί του. Καλό θα ήταν να προσέξετε και να δείτε πιο καθαρά τι ακριβώς είναι αυτό που θέλει από εσάς, για να μην βρεθείτε αργότερα πληγωμένοι και στενοχωρημένοι.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (23 Ίαν -19 Φεβ)

Αυτή η  εβδομάδα θα κυλήσει λίγο περίεργα για τα ζώδια του Υδροχόου, με αρκετή ένταση και με εσάς να θέλετε να δραπετεύσετε από όλα αυτά που σας έχουν επιβάλει. Θα διαπιστώσετε όμως πως υπάρχουν φίλοι που σας αγαπούν, σας στηρίζουν και είναι δίπλα σας όταν τους χρειάζεστε. Έχετε βάλει μεγάλους στόχους αυτό το διάστημα και υπάρχουν πολλές προοπτικές να τους πετύχετε, στοχεύστε σωστά και όλα μπορούν να γίνουν να ξέρετε.

ΙΧΘΥΕΣ(20 Φεβ-20 Μαρ)

Αυτή η εβδομάδα θα κυλήσει λίγο περίεργα για εσάς, καθώς θα πρέπει να τακτοποιήσετε κάποια θέματα επαγγελματικά και να τρέξετε λίγο παραπάνω. Όλα αυτά σας προκαλούν πολύ μεγάλη ένταση και σας βγάζουν κάποια νεύρα παραπάνω. Για τα ζώδια των Ιχθύων, δεν αποκλείεται κάποια άτομα από την εργασία σας να είναι παραπάνω απ´ ότι χρειάζεται εριστικά μαζί σας. Μην τραβάτε τα άκρα κρατήστε τη ψυχραιμία σας και όλα θα πάνε καλά.

Εύη Κατσέλη – Αστρολόγος

Contact @ :

Insta:https://www.instagram.com/katselievi/

FB: https://www.facebook.com/evi.katseli

Νεότερα Άρθρα

Ζώδια: Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 14 έως 20 Φεβρουαρίου

Her News

Τα πιο τυχερά ζώδια της εποχής του Τοξότη

HerNews ka

Ζώδια: Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 5 έως 11 Δεκεμβρίου

HerNewskl