HerNews.gr
CELEBRITIES

Βασίλης Μπισμπίκης: “Είμαι ευτυχισμένος. Και εγώ παίρνω πολλή αγάπη από εκείνη”

Βασίλης Μπισμπίκης-hernews

O Βασίλης Μπισμπίκης έχει βρεθεί στο επίκεντρο των συζητήσεων κυρίως λόγω του έρωτα του με την Δέσποινα Βανδή.

Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε ανοιχτά για τη σχέση του στην εκπομπή “Στούντιο 4” στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο.

Πιο συγκεκριμένα ο Βασίλης Μπιμπίκης αναφέρθηκε στην πορεία που έχει πάρει η ζωή του, αλλά και στα πιο πρόσφατα συναισθήματα του, τονίζοντας πως:

“Πάω και Βούλα. Γελάω με την πορεία της ζωής μου. Έχει μια τρομερή αντίφαση όλο αυτό. Δημοφιλία, αναγνωρισιμότητα, θέατρα. Έχει μια γοητεία όλο αυτό. Κατέρρευσα όταν δεν είχα την αποδοχή που ήθελα”.

  • Βασίλης Μπισμπίκης-hernews

Στη συνέχεια, ο ίδιος θέλησε να προσθέσει σχετικά με τη σχέση που έχει με τους δημοσιογράφους πως:

“Το παρατηρώ ως φαινόμενο. Κάποιες στιγμές μπορεί να με εκνευρίσει εμμονικό από κάποιους ανθρώπους ή όταν γίνεται χυδαίο, από δημοσιογράφους. Κλέβουν την ιδιωτική σου ζωή για να την πουλήσουν για 100 ευρώ. Κάποιοι οκ αλλά κάποιοι κατά τη γνώμη μου το κάνουν χυδαία. Δεν μπορώ να μην εκνευρίζομαι για αυτό. Εντάξει θα περάσει κάποια στιγμή. Έτσι ελπίζω. Προφανώς ζητάω την αγάπη από τους ανθρώπους που είναι δίπλα μου. Ζω μέσα στην αγάπη δεν γίνεται αλλιώς. Έχω αγάπη, είμαι καλά”

Δέσποινα Βανδή-hernews

Ο Βασίλης Μπισμπίκης και η σχέση του με τη Δέσποινα Βανδή

Στην ερώτηση που αφορούσε τη σχέση του με τη διάσημη τραγουδίστρια, εκείνος αποκάλυψε πως νιώθει πολύ ευτυχισμένος. Μάλιστα, θέλησε να υπογραμμίσει πως η σχέση του με τη Δέσποινα Βανδή δεν του στερεί την ελευθερία του. Επίσης είπε πως, βγαίνει έξω και διασκεδάζει και δε θέλει να κρύβεται, τονίζοντας ότι:

“Είμαι 100% ελεύθερος όταν βγαίνω με τη Δέσποινα. Δεν με ενδιαφέρει αν έχει παπαράτσι. Δεν γίνεται αλλιώς. Δεν είμαι ο άνθρωπος που κρύβομαι, δεν με ενδιαφέρει αυτό το κομμάτι. Αν θα βγω έξω θα βγω να διασκεδάσω και να κάνω αυτό που θέλω. Είναι πολύ ωραία αυτή η φάση της ζωής μου. Είμαι ευτυχισμένος. Και εγώ παίρνω πολλή αγάπη από εκείνη. Είναι αμοιβαίο”.

 

Νεότερα Άρθρα

Νικηφόρος: “Λίγο πολύ πάντα κάποιος που είναι πιο δυνατός από εμάς θα μας επιβάλλει πράγματα”

HerNewskl

Shaya: Το bullying, η γνωριμία με τον άντρα της και η πιο δύσκολη στιγμή της ζωής της

HerNewskl

Αντώνης Κανάκης σε πρώην Παναγιωτόπουλου: “Πόσο πολύ θα ήθελα να είχες έρθει να μας είχες βρει και να μας πει τι έχει συμβεί”

HerNewskl