HerNews.gr
DECORNEWS

3 βήματα για την πιο οργανωμένη κρεβατοκάμαρα

3 βήματα για την πιο οργανωμένη κρεβατοκάμαρα

Η κρεβατοκάμαρά μας πρέπει να είναι ένα καταφύγιο για την κάθε μια από εμάς. Ένα καταφύγιο χαλάρωσης και γαλήνης. Αυτό που οι ειδικοί λένε ότι καταστρέφει την ηρεμία μας , και δεν μας βοηθάει να χαλαρώσουμε είναι η ακαταστασία.

Το δωμάτιο μας προφανώς μπορεί πολύ εύκολα να γεμίσει από χρησιμοποιημένα ρούχα, από πεταμένες τσάντες, πράγματα γραφείου σε διάφορα μέρη.

Με τα παρακάτω 3 βήματα μπορείς πολύ εύκολα να οργανώσεις, να συμμαζέψεις το δωμάτιό σου και να νιώσεις ξανά άνετα σε αυτό.

Ρούχα

Είναι πολύ βολικό όταν γυρνάμε από μια γεμάτη και δύσκολη μέρα να πετάμε τα ρούχα μας σε όποια καρέκλα βρούμε στο δωμάτιο μας, αλλά είναι μια συνήθεια που πρέπει να σταματήσουμε. Βάλε μια κρεμάστρα πίσω από την πόρτα του υπνοδωματίου σου και κρέμασε όσα ρούχα θα ξαναφορέσεις εκεί. Όχι μόνο θα είναι μαζεμένο το δωμάτιο σου αλλά θα πάρουν και τα ρούχα τον αέρα που χρειάζονται. Όσο για όσα δεν έχει σκοπό να ξανά βάλεις , ξέρεις που ανήκουν.. στο καλάθι με τα άπλυτα!

Βιβλία / Περιοδικά

Πολλούς από εμάς μας ηρεμεί και μας αρέσει να διαβάζουμε κάποιο βιβλίο ή περιοδικό. Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει μετά να τα πετάξουμε κάτω από το κρεβάτι μας. Η αγορά που θα σου λύσει τα χέρια είναι αυτή του κομοδίνου με συρτάρια. Το τοποθετείς δίπλα από το κρεβάτι σου και μέσα σε αυτό αφήνεις όσα συνήθως πετούσες κάτω από το κρεβάτι πριν σε πάρει ο ύπνος..

Καλλυντικά

Αν κρατάς τα καλλυντικά σου στο δωμάτιο σου, θα πρέπει να τα οργανώσεις κιόλας. Αν το ξανασκεφτείς, ίσως αυτός να είναι ο λόγος που κάθε φορά που ετοιμάζεσαι δεν βρίσκεις το αγαπημένο σου ρουζ. Αν τα είχες οργανωμένα σε μια άκρη, όλα θα ήταν καλύτερα. Μια τέλεια ιδέα είναι να τα τοποθετείς μέσα σε μικρά πλαστικά γλαστράκια, για να αποφύγεις την άσχημη εικόνα τον νεσεσέρ που μπορούν να σου χαλάνε την αισθητική της διακόσμησής σου.

Νεότερα Άρθρα

Οι νέες τάσεις εσωτερικού σχεδιασμού και διακόσμησης για το 2024

HerNews ka

Συμβουλές για να δώσετε στο σπίτι σας «άλλη πνοή» με εκτυπώσεις σε καμβά

HerNews ka

Πώς να αφαιρέσετε λεκέδες από περιττώματα πουλιών από έπιπλα εξωτερικού χώρου

HerNews ka