HerNews.gr
Διασκέδαση

Christmas Dates: Τι να κάνεις τα Χριστούγεννα με τον αγαπημένο σου

Christmas Dates: Τι να κάνεις τα Χριστούγεννα με τον αγαπημένο σου

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και εμείς θέλουμε να τα περνάμε με τα αγαπημένα μας άτομα. Πόσο μάλλον με το άλλο μας μισό. Αν έχει βαρεθεί όμως τα ίδια και τα ίδια, σου έχουμε 5 μοναδικές ιδέες για τα απόλυτα Christmas Dates που θα σας κάνουν να θυμάστε τα Χριστούγεννα αυτής της χρονιάς για πάντα.

Μαραθώνιος Χριστουγεννιάτικων ταινιών

Αυτό που χρειάζεστε είναι ζεστή σοκολάτα , κουβέρτα , τα φωτάκια του δέντρου αναμμένα  και εσάς αγκαλιά να βλέπετε τις old time classic Χριστουγεννιάτικες ταινίες. Πέρα όμως από αυτές υπάρχουν και πολλές καινούργιες που δημοσιεύονται σε διάφορες πλατφόρμες. Δεν θα φτάσουν αυτές των παλιών καλών εποχών αλλά σίγουρα θα σας βάλουν στο κλίμα των Χριστουγέννων.

Μελομακάρονα και Κουραμπιέδες

Τι πιο διασκεδαστικό και δημιουργικό από ένα απόγευμα μαζί με τον αγαπημένο σου να φτιάχνετε τα απαραίτητα χριστουγεννιάτικα γλυκά; Μπορεί να μην πετύχουν στο τέλος.. αλλά οι ανάμνηση θα είναι πιο γλυκιά από όλα.

Χριστουγεννιάτικα ψώνια

Μπορεί οι άντρες να βαριούνται τα ψώνια αλλά τα Χριστούγεννα είναι αλλιώς.. Πάρε τον αγαπημένο σου και βγείτε στους στολισμένους δρόμους της Αθήνας. Περάστε χρόνο μαζί να διαλέγετε τα δώρα για τους ανθρώπους σας. Η γνώμη του ενός για τον άλλον είναι πολύ σημαντική και θα σας βοηθήσει. Συν ότι θα μπορέσεις να καταλάβεις από την βόλτα σας, τι μπορεί εκείνος να θέλει για δώρο!

 

Χριστουγεννιάτικα καφέ

Κάνοντας ένα μικρό search στο Instagram θα βρεις τα πιο όμορφα στολισμένα μαγαζάκια (καφετέριες) σε όλα τα προάστια. Βρείτε το αγαπημένο σας και επισκεφτείτε το. Μπορεί να σας φαίνεται πολύ απλό να πάτε για έναν καφέ. Αλλά τα ωραία κρύβονται στα απλά.

 

Ας κάνουμε αυτές τις γιορτές ό,τι καλύτερο μπορούμε για να περάσουμε όμορφα και δημιουργικά τον χρόνο μας με τους ανθρώπους της ζωής μας. Γιατί αν κάτι μάθαμε το 2021 είναι ότι τίποτα δεν είναι πλέον δεδομένο. Για αυτό ας ζήσουμε όσο πιο πολύ μπορούμε τις στιγμές αυτές.

Καλά Χριστούγεννα!

Νεότερα Άρθρα

Miley Cyrus: Το εκρηκτικό νέο της τραγούδι “Flowers” μόλις κυκλοφόρησε

HerNews ka

Έλλη Κοκκίνου: Η νέα της επιτυχία «Πάμε Γι’ Άλλα» μόλις κυκλοφόρησε!

HerNews ka

WILL.I.AM: Συναντά ξανά τη Britney Spears στο νέο τραγούδι “Mind your business”

HerNews ka