HerNews.gr
Σεξουαλική ζωή

Friends with Benefits: Θα πετύχει;

Friends with Benefits: Θα πετύχει;

Δεν μπορείς να προβλέψεις που θα οδηγηθούν κάποιες καταστάσεις. Ούτε τι θα συμβεί ανάμεσα σε 2 άτομα. Σε εσένα και έναν φίλο σου.

Και να που ενώ πριν κάποια χρόνια έβλεπες την iconic ταινία Friends with Benefits με την Mila Kunis και τον Justin Timberlake , τώρα βρίσκεσαι στην θέση τους. Αρχικά μην πανικοβάλλεσαι , είναι λογικό να υπάρξει μια φάση της ζωής σου που να μην θέλεις παραπάνω δεσμεύσεις, ή που να σε ελκύσει ερωτικά ένας φίλος σου. Συμβαίνει σε όλους και σίγουρα δεν χρειάζεται να απολογηθείς για αυτό. Μπορεί στο τέλος της ταινίας να βλέπουμε να δημιουργείται ένα από τα πιο sexy  ζευγάρια του κινηματογράφου , αλλά εμείς σου λέμε ότι μπορεί να πετύχεις να μην καταλήξεις στο αποτέλεσμα που δεν ήθελες εξ ’αρχής.

Θέστε κανόνες!

Όταν αποφασίζετε να μπείτε σε μια τέτοια διαδικασία είναι βασικό να θέσετε κάποιους κανόνες. Και θα μου πεις .. «τί είμαστε; σχολείο;» . Όχι σχολείο δεν είστε, αλλά αν κάτσεις, θέσεις όρια, τα καταγράψεις σαν κανόνες θα έχεις πάντα ένα αποδεικτικό για τις προθέσεις που είχατε όταν ξεκινήσατε. Και πίστεψε με , θα σε βοηθήσει σε κάποιες .. δύσκολες στιγμές.

Ξεκάθαρα πράγματα!

Από την αρχή πρέπει να ξεκαθαριστεί τι θέλει ο ένας από τον άλλον. Δεν υπάρχουν συγκεκριμένα πράγματα που πρέπει να ακολουθήσετε. Αυτό εσείς το ορίζετε. Αλλά πρέπει να τα ξεκαθαρίσετε για να μην υπάρξει αργότερα κάποια παρεξήγηση. Προσοχή! Εμείς οι γυναίκες πολλές φορές τείνουμε να μπαίνουμε σε μια τέτοια κατάσταση μόνο και μόνο για να μην χάσουμε την ευκαιρία να βρισκόμαστε σεξουαλικά με έναν άνθρωπο που θα θέλαμε όντως παραπάνω πράγματα μαζί του. Οπότε, μην είσαι μόνο ξεκάθαρη σε εκείνον, αλλά και στον εαυτό σου, για να μην πληγωθείς στην πορεία..

Και αν νιώσεις κάτι; Το λες!

Είναι πολύ πιθανόν στην διάρκεια μιας τέτοιας «σχέσης» να αρχίσεις να αναπτύσσεις αισθήματα. Τι θα κάνεις; Θα το πεις, πριν να είναι αργά…

 

Νεότερα Άρθρα

Σεξ το πρωί: Αυτά είναι τα οφέλη που σου χαρίζει

Her News b

Γιατί πρέπει να δώσετε προτεραιότητα στους οργασμούς το 2024

HerNews ka

Σεξ: Αυτές οι ασκήσεις θα σε κάνουν να το απογειώσεις

Her News b