HerNews.gr
Beauty CELEBRITIES

Χριστουγεννιάτικο μανικιούρ: Η Selena Gomez σου δείχνει το απόλυτο classic!

χριστουγεννιάτικο μανικιούρ-hernews

Οι γιορτές  πλησιάζουν και εσύ ψάχνεις να βρεις το χριστουγεννιάτικο μανικιούρ που θα σε κάνει να ξεχωρίσεις. H αλήθεια είναι πως το κόκκινο χρώμα είναι το πιο θηλυκό και κομψό μανικιούρ.

Πώς θα γίνει το κόκκινο χριστουγεννιάτικο μανικιούρ πιο chic;

Το πιο σημαντικό βήμα στο γιορτινό σου μανικιούρ είναι να μην είναι βαρετό και ταυτόχρονα να ταιριάζει σε κάθε τύπο επιδερμίδας.

Η Selena Gomez δοκιμάζει το in-fashion nail art, που θα αναβαθμίσει το glam look σου. Άλλωστε, δεν είναι τυχαίο πως η γιορτή των Χριστουγέννων είναι συνιφασμένη με τα κόκκινα νύχια.

Το φλογερό κόκκινο είναι κανόνας όταν πρόκειται για γιορτές και δεν πρέπει να τον παραβιάσεις.

Ο Tom Bachik έκανε το θαύμα του και πέρασε ένα σκούρο ματ μανό σε χρώμα κόκκινο τα νύχια της διάσημης τραγουδίστριας. Στη συνέχεια, έκανε ένα είδους piercing στις άκρες κάποιων νυχιών για να περάσει μικρά στολίδια-κρικάκια.

Όσον αφορά τα νύχια που δεν είχαν κάποιο σχέδιο, φρόντισε να ζωγραφίσει μικρά, χρυσά ημικύκλια. Πάνω σε αυτά τοποθέτησε μικρά τρουκς, κάνοντας το συγκεκριμένο μανικιούρ την τάση για τον χειμώνα του 2022.

γιορτινό μανικιούρ-hernews

Μικρές πινελιές είναι αυτές που κάνουν τη διαφορά στο χριστουγεννιάτικο μανικιουρ!

Φυσικά, οι επιλογές για κόκκινα νύχια δε σταματούν εκεί, αφού δεν υπάρχει μόνο το απλό κόκκινο. Μπορείς να επιλέξεις ένα πορτοκαλί, cherry ή κάποιο με μεταλλικές αποχρώσεις. Το nail art είναι αυτό που θα σου κάνει τη διαφορά και θα κάνει την εμφάνιση σου extravagant.

Ο nail artist της γνωστής τραγουδίστριας φροντίζει να εντείνει τη δημιουργικότητα του με κάθε αφορμή. Αυτήν την φορά επέλεξε τη γιορτή των Χριστουγέννων.

χριστουγεννιάτικο μανικιούρ-hernews

Να θυμάσαι πως οι γιορτές είναι η τέλεια αφορμή να γίνεις πιο εκθαμβωτική από ποτέ. Δεν υπάρχει “υπερβολή”. Άφησε τη φαντασία σου ελέυθερη, γιατί μετράμε αντίστροφα για τα  Χριστούγεννα.

Κλείσε άμεσα τον ραντεβού σου με έναν nail artist και δείξτο στον nail art της Selena. Εκείνος θα δημιουργήσει το αποτέλεσμα που ονειρεύεσαι!

 

Νεότερα Άρθρα

Δούκισσα Νομικού: Yιοθέτησε το pammy updo της Pamela Anderson

HerNewskl

Ουλές και σημάδια ακμής: Πώς θα τα αντιμετωπίσετε και με ποιους τρόπους θα τα αποτρέψετε;

HerNewskl

ΚΥΑΝΑ: Η θεραπεία κερατίνης που απομακρύνει το φριζάρισμα και θρέφει τις άκρες των μαλλιών!

HerNewskl