HerNews.gr
Beauty

Italian Bob: Η νέα εκδοχή που υιοθετούν όλα τα Italian girls!

italian bob-hernews

To Italian bob είναι νέα it τάση της σεζόν και προσθέτει όγκο στα λεπτά μαλλιά. Δεν είναι τυχαίο πως οι Ιταλίδες θεωρούνται οι πιο σαγηνευτικές  γυναίκες του πλανήτη.  

Εμπνευσμένο από την ανεπιτήδευτη ομορφιά τους, το συγκεκριμένο είδος bob μας κάνει να θέλουμε να ταξιδέψουμε στο πανέμορφο Μιλάνο. Άκρως χειμερινό, μπορείς να το ταιριάξες με ζιβάγκο και να είναι stylish. 

italian bob-hernews

Italian Bob vs κλασσικό καρέ

Αυτό που ξεχωρίζει το Italian bob είναι πως είναι ελαφρώς πιο μακρύ και πιο polished. Όλες γνωρίζουμε πως τα Italian girls δείχνουν μια ιδιαίτερη προτίμηση στα blunt cuts για να φαίνονται τα μαλλιά πιο πλούσια και καθόλου αυστηρά. 

Επίσης, το συγκεκριμένο καρέ μπορείς να το πιάσεις ένα χαμηλό κομψό ponytail, που είναι εξίσου chic.

Είτε έχεις ίσια είτε έχεις curly hair, το συγκεκριμένο καρέ θα σου ταιριάζει και θα αναβαθμίσει την εμφάνιση σου. Αν θες να αναδείξεις τα ζυγωματικά σου, κάνε μια χωρίστρα στη μέση. Φυσικά, η χωρίστρα στο πλάι θα κάνει το πρόσωπο σου να φαίνεται πιο αδύνατο.

italian bob-hernews

Αν έχεις στρογγυλό πρόσωπο, τότε το Italian bob που θα σου ταιριάζει πρέπει να είναι ασύμμετρο μπροστά για να δημιουργείται η ψευδαίσθηση των γωνιων.

Η ομορφιά του είναι το messy αποτέλεσμα που έχει, αφού μπορείς να αφήσεις τα μαλλιά σου να στεγνώσουν φυσικά   με μια στρογγυλή βούρτσα. Η ευλεξία του είναι αυτό που το κάνει αξιολάτρευτο. 

Σύμφωνα με τον hair experts , Nick Latham και Sean Paul Nother  “το στιλ αυτό δίνει όγκο στο τελείωμα, χαϊδεύει το λαιμό, είναι αρκετά μακρύ για να πιαστεί,  Αλλά και τόσο κοντό για να εντυπωσιάζει. Είναι ιδανικό για τον χειμώνα, με αμβλύ τελείωμα, μίνιμαλ, με διακριτικά layers που προσθέτουν μια πολυτελή βαρύτητα στο μαλλί για να μοιάζουν πιο πυκνά και βαριά”. 

Νεότερα Άρθρα

Bow Hair: Με αυτόν τον τρόπο θα φορέσετε φιόγκους στα μαλλιά την Πρωτοχρονιά!

HerNewskl

Κατερίνα Καινούργιου: Yιοθέτησε το makeup που ταιριάζει σε όλα τα it girls!

HerNewskl

Swarovski X Skims: Ανακοινώνουν τη συνεργασία τους

HerNews ka