HerNews.gr
CELEBRITIES

Δημήτρης Αλεξάνδρου: Ξέσπασε σε κλάματα στο πλατό της εκπομπής!

Δημήτρης Αλεξάνδρου-hernews

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου είχε μια έντονη στιγμή on air.

Mε αφορμή τα όσα συμβαίνουν το τελευταίο χρονικό διάστημα με το revenge porn, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου δε μπόρεσε να συγκρατηθεί και ξέσπασε σε κλάματα.

Αυτό συνέβη διότι τα τελευταία 24ωρο έχει κυκλοφορήσει παντού η είδηση πως υπάρχει μια υπόθεση σχετικά με μια καταγγελία ενός επιχειρηματία για διαρροή ενός “ροζ βίντεο” από ένα δημοσιογράφο.

Δημήτρης Αλεξάνδρου-hernews

Αρκετοί ήταν αυτοί που στοχοποίησαν τον Δημήτρη Αλεξάνδρου και κυρίως μέσα στα μέσα κοινωνίκής δικτύωσης.

Τι συνέβη με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου;

Στην εκπομπή της Κατερίνα Καινούργιου συζητήθηκε αρκετά αυτό το θέμα. Η δημοσιογράφος της εκπομπής “Super Κατερίνα” ανέφερε πως αυτός που κατηγορείται δεν είναι πανελίστας, αλλά δημοσιογράφος. Επίσης, προσέθεσε την πληροφορία πως μοιράζει τη ζωή του ανάμεσα σε Ελλάδα και εξωτερικό και παράλληλα έχει υπάρξει και κεντρικός παρουσιαστής εκπομπής.

Αυτό που είναι πολύ σημαντικό να αναφερθεί είναι πως η καταγγελία έγινε από άντρα και όχι από γυναίκα επιχειρηματία.

 Ενθυμούμενος ο Δημήτρης Αλεξάνδρου αρκετά γεγονότα και το περιστατικό με την Ιωάννα Toύνη ξέσπασε σε κλάματα και είπε:

Θα ήθελα να πω, γιατί όντως πέρασα πολύ δύσκολα, ότι ο καθένας μπορεί να βγει και να φωτογραφίσει τον οποιονδήποτε. Στήνεται ένα λαϊκό δικαστήριο στα social media και βγαίνει ανώνυμα και γράφει το οτιδήποτε. Μπορεί όλα αυτά, τα δημοσιεύματα, η ανακατασκευή που φτιάχνει ο καθένας, να φτάσουν στις οικογένειές μας. Λίγο προσοχή γιατί μπορεί να βαράτε έναν άνθρωπο αλλά δε ξέρετε από πίσω τι υπάρχει. Και όλα αυτά που λέτε”.

Δημήτρης Αλεξάνδρου-hernews

Ο ίδιος προσπάθησε να είναι με κάθε τρόπο στο πλευρό της αγαπημένης του, ενώ την υπερασπίζεται με κάθε τρόπο. Η φίλη του και σύνεργάτης του, Κατερίνα Καινούργιου, βρέθηκε αμέσως στο πλευρό του και προσπάθησε να τον παρηγορήσει.

Πριν λίγες μέρες ο Δημήτρης Αλεξάνδρου είχε τοποθετηθεί ανοιχτά  στο θέμα με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο, τονίζοντας πως:

Εγώ έχω τοποθετηθεί επί του θέματος επειδή έχει συμβεί στην κοπέλα μου. Εύχομαι αυτή τη φορά να θορυβηθεί περισσότερο ο κόσμος και να το ακούσουν πιο ψηλά. Επιτέλους να σταματήσει αυτό το φαινόμενο”. 

 

 

Νεότερα Άρθρα

Σμαράγδα Καρύδη: Ο δύσκολος αγώνας της κατά του κορονοϊού

HerNewskl

Βανέσα Αδαμοπούλου: Mιλάει πρώτη φορά για τον πρώην της Ιωάννη Παπαζήση!

HerNewskl

Britney Spears: “Με ανάγκαζαν να κάνω ψυχοθεραπεία 10 ώρες την ημέρα”

HerNewskl